söndag, februari 07, 2010

Pryltokig ?

Det är prylälskarens tid just nu. Fler och fler inredningsmagasin visar miljöer med inte bara färger och mönstermix utan även med ett myller av prylar. Nytt, gammalt, konstnärligt och kreativt med mycket pastellfärger. Alla som känner mig vet att det här inte är något för mig, men många tycker om den här stilen och den blir ju väldigt personlig och hemtrevlig. Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar. Bilder från Living Etc.

10 kommentarer:

Proforma sa...

Visst är det personligt och charmigt men det kan också bli för mycket av det goda! Jag är kanske tråkig som håller fast vid min stil men jag har gått igenom alla andra stilar (nästan i alla fall) under åren och hittat det jag trivs bäst med. Lugna färger och mönster, lite saker... och så lätt det är att städa sen... :)
Irene

sanne sa...

Jag blir väldigt inspirerad av bilder med mycket prylar och färgkombinationer. Sedan kanske man inte har det så hemma, måste ju städa ibland också och jag blir tokig om jag inte kommer fram med dammsugaren för en massa prylar är i vägen.
Sanne/kungkarusell.se

StinaTooMuchInspiration sa...

Jag tittar och tittar på mina prylsamlingar och högar här hemma, men det ser bara inte ut sådär...;)

Anonym sa...

Damm...


Mia :)

Black Zebra sa...

I am normally not a girl for pink,but this candy pink is rocking my world right now!

Åse - Interiörguiden sa...

Jag tycker verkligen om det, det svåra är ju att inte överdekorera så det blir rörigt. Fördelen med ett sådant här hem är att det kan säga en del om människorna som bor där och det tycker jag är kul. Det blir personligt.

Splendid Willow sa...

Kanske naagot mitt emellan? Jag beundrar alltid dom som vaagar plocka fram lite personlighet. Det kan laett bli lite av "all the same" i Sverige, tycker jag. Men blir det foer roerigt saa blir jag bara nervoes! Kram Monika

Nilla sa...

Det är ju oftast ytterligheter när det gäller mode och trender, antingen eller! Fast jag, och svenskar i allmänhet, gillar ju bäst lagom ;-)

Malin sa...

Det är inte min kopp te - även om jag helt klar uppskattar att titta på det och att vistas i sådana miljöer (bara det inte är hemma hos mig).

Kristina - Kix Koll sa...

Jag kan tycka om att titta på det hemma hos andra eller på bild så här - det är helt klart personligt och säger lite om personen som bor där. Men hos mig själv väljer jag att ha det bortplockat och lite mer enhetligt :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...