torsdag, oktober 26, 2006

Tyska Elle Decoration ger tips med industristuk

Gillar man inredning med lite industrikänsla så ska man definitivt snegla åt Tyskland där den här inredningsstilen är stor. I tyska Elle Decoration hittade jag ett reportage från ett hem som har en spännande lösning. I det här hemmet har man tagit in en snygg och klar grön färg och använt den på vissa detaljer. Köket har lackade skåp och kakelplattor i den här gröna nyansen och genom att dessutom sätta fyra stora gröna överdimensionerade lampor över matbordet har man fått en riktigt häftig effekt. I övrigt håller de sig till en enhetlig grund av vitt och trä, vilket jag tror är viktigt om man ska ta in grönt som annars lätt kan bli lite murrig.

3 kommentarer:

Jolla99 sa...

LÄCKERT!

Anonym sa...

Dethär var snyggt =) Men i övrigt har vardagstyskarna ingen vidare smak om man frågar mig.. Har inte sett ett enda tyskt hem (i tv och i verkligheten) som jag gillar sen jag kom ner hit. Vet inte riktigt vad det är de gör, dom har ungefär samma inredninggrejor som vi men helskumma kombinationer =)

Purple sa...

Välkommen jolla99, kollade just in bloggen med det helt underbara namnet 'bara ben på glenn hysén'.

Johan, jag tänkte mest på inriktningen i inredningstidningarna samt utbudet av lampor m m. Jag tror du har rätt i övrigt att de har lite skum smak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...