"" Purple Area: Thailand tur och retur

fredag, april 13, 2007

Thailand tur och retur

Är tillbaka igen efter en härlig semesterresa till Thailand. Här kommer lite bilder från de två hotell som vi bodde på. Jag tycker de visar lite fin thailändsk omgivning och inredning. Först Baan Yin Dee i Patong, Phuket. Ett litet familjärt hotell med en underbar pool som går i etage och rum inredda i traditionell stil. Bilderna är blandade mina egna och hotellens websidor.


På Phi Phi Island hittade vi Zeavola som är ett exklusivt 'stugområde' ända nere vid stranden. Vägen dit går endast via båt och där finns inga gator eller trottoaerer utan allt är bara ren vit sand och palmer. Där finns ett fåtal hotell och restauranger i närheten men mest lugn och stillhet. Inga fula solstolar på stranden utan man låg i stora sandsäckar och njöt. På det här hotellet kunde man även inta supé i liggande ställning (se bild från restaurangen), och i frukostbuffén var det varje morgon uppdukat med champagne för den som önskade.


11 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser helt underbart ut! Jag var i Thailand bl a på Phi Phi för några år sedan. Härlig ö.
Hotellen ser verkligen fina ut, kan tänka mig att du mått som en kung. Nu måste väl batterierna dina vara laddade heeela vägen fram till svenska sommaren :)

Anonym sa...

Åh vad härligt det ser ut! Hotellbilderna får mig att bara vilja släppa allt och sätta mig på ett plan genast... Det på Phi Phi lät verkligen som min typ av ställe, att kunna leva livet liggandes. *s*

Anonym sa...

Himla schyssta hotell!!

Anonym sa...

Det ser härligt ut, men tur at du är hemma nu och njuter av våren här ;)

Anonym sa...

Ja, det var helt underbart, men nu är man hemma igen och, det gamla klassiska uttrycket 'Borta bra men hemma bäst' funkar fortfarande. Speciellt när det är en så härlig vår som just nu.

Anonym sa...

Åhåjaja, vilka fina hotell du har hittat. Skall genast notera namnen...Roligt att du är tillbaka igen, jag har saknat dina inlägg!

Anonym sa...

Åh vad härligt det ser ut!

Anonym sa...

Oj oj, vilka underbara bilder och vilka vackra rum!

TYRA Hallsénius Lindhe sa...

Thailand är ju underbart! Maten är sagolik; vädret är toppen och människorna så vänliga.

Anonym sa...

vilka fantastiska bilder! har länge planerat en resa till thailand och skulle gärna vilja veta mer info om priser, närmsta stad osv. har du adress till hemsidan? vore bussigt! mvh

purple area sa...

Anonymous, i texten ligger länkarna. Ställ markören på Baan Yin Dee alt Zeavola och klicka så kommer du till deras hemsida. Se också tidigare inlägg från Designhotels. De har massor av kul ställen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...