"" Purple Area: Duka till kräftskivan

måndag, augusti 06, 2007

Duka till kräftskivan

Det ska erkännas att det där med att duka snyggt oftast brukar vara lite svårt att hinna med när det ska fixas inför fest eller kalas. Det brukar bli något som jag gör i sista minuten och inget jag direkt planerar innan. Dumt, för det kan ju bli så fint. Bilder Pottery Barn, Idealhome och Homes and garden.

I'm ususally bad at decorate and setting the table when it's partytime. I don't have the time or I just forget to plan it. That's a pity because it could be really nice with some effort. Images Pottery Barn, Idealhome, Homes and garden.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Läckert, fin dukning är alltid roligt.

Anonym sa...

Jag har tyvärr varken tillräckligt med porslin eller snygga dukar för att göra nån större dukning - men det är alltid kul att se inspirationsbilder. :D

Anonym sa...

Tack för inspirationen! Jättefina bilder!

Nygammalt sa...

Tack, blev ju en förbättring.
När det gäller dukning så är jag likadan, alltid sista minuten, som med allt annat =( Men det är verkligen inspirerande bilder du visar. Det borde väl inte vara sååå svårt ;)

Lella sa...

Superfina bilder! Brukar försöka duka lite extra fint till större fester men man har sällen så mycket av allt så att det kan se ut som på bilder. Men man får fixa så gott det går, brukar uppskattas av våra vänner. Så tack för fin inspiration till kommande fester. Tror att den första bilden är min favorit.

Anonym sa...

Underbara dukningar!

Anonym sa...

Vilka underbara dukningsbilder!!

purple area sa...

Trevligt med så mycket positiva kommentarer. Jag uppskattar verkligen det. Angående dukningen så tror jag inte att man egentligen behöver ha riktiga dukar och porslin. Det borde kunna bli lika fint med pappersdukar och blandade tallrikar eller papperstallrikar. Det är väl mer att man har ett tema eller en viss färgskala som sätter den extra knorren.

Cecilia sa...

Så fint! Jag är helt galen i fina dukningar, eftersom dukningen är en så viktig del av en middag.

Trevlig blogg som jag precis hittade till via Lazy afternoon chez Lisen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...