"" Purple Area: Några soffavoriter

torsdag, januari 24, 2008

Några soffavoriter

Här kommer några av mina favoriter bland soffor i den högre prisklassen. Det är vissa som har hängt med ett tag och några nya. 'Charles' från B&B Italia, 'Lowland' från Moroso, 'Freestyle' från Molteni, Solid Up från Derin.


These are some of my favourites when it comes to expensive sofas. 'Charles' from B&B Italia, 'Lowland' from Moroso, 'Freestyle' from Molteni, 'Solid Up' from Derin.
8 kommentarer:

Anonym sa...

De var mycket fina! Nu är jag dock på jakt efter bord och stolar till ett nytt kök. Funderar på orange Frankfurt-stolar (bra prisbild) vilka borde matcha det rougha ekgolvet utmärkt, men vad köper man för bord? En fördel är om man har råd, dvs under tio loppor. Tack på förhand och för en fin blogg igen.

/Kristoffer

purple area sa...

Kristoffer, hur stort ska bordet vara och vilken färg hade du tänkt dig? Hur ser köket ut?

Anonym sa...

Kul att du frågar! Bordet: Bör hysa fyra-sex pers och det behöver inte vara rektangulärt, frugan ser gärna något elliptiskt. Färg okänd:
De element/färger vi kommer att omge bordet med är EN betonggrå vägg, vitblanka ytor (Abstrakt och vitt bistro-kakel), Stockholmsvita väggar och nämnda mörka ekgolv.

Anonym sa...

Och! Inte att förglömma allt det rostfria: bänkskiva, krokar, kåpa och så vidare.

Annika sa...

Fina soffor du har valt att visa! Översta och nedersta fotot tilltalar mig mest!

Anonym sa...

hur... ligger man på magen?

purple area sa...

Kristoffer, min första tanke var He eller It från David Design. Men kanske för dyrt. IKEAS Gideå är snyggt om man gillar det vitt och blankt.

Anonym sa...

Tusen tack för hjälpen! Känns som om alla inredningsbutiker i Stockholm har varianter på Mathsons Superellips – bara. Ska definitivt känna på DD:s varianter. Allt gott.

/Kristoffer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...