"" Purple Area: Jelly Bean

onsdag, juni 11, 2008

Jelly Bean

Det finns väl inget som räddar en tråkigt dukning bättre än Jelly Bean. Med sina härliga karamell färger och vackra enkla former sätter de fart på vilket bord som helst.

Jelly Bean is great if you want to bring more colours and party feeling into your table setting.


11 kommentarer:

Anonym sa...

Oj!
Här var det färgglatt!
Snyggt!
Kram, kram!

Annika sa...

Härliga färger! Jag skulle gärna ha ett tårtfat från Jelly Bean - superfint!

Jessica - bymom.se sa...

Härliga bilder!

Du som är duktig på inredning. Nästan inredningsrepotage innehåller gamla lägenheter som redan har själ (med kakelugn, strukaturer osv). Jag vill se nyproducerade lägenheter med själ (som inte är inrett med bara IKEA möbler). Finns det?

Anonym sa...

Underbara färger, gillar tårtfatet jättemycket.

Amy sa...

Woo, plötsligt vill jag ordna en fin fest med färggranna kärl och färggranna vänner :D

Anonym sa...

ÅÅhhh...me like!!
kram anna.a/dromhem.blogg.se

purple area sa...

Evelyn, ja lite färg skadar inte.
Annika, ja visst är tårtfaten jättefina.
Jessica, det är mycket gamla lägenheter, det kan jag hålla med om. Jag tycker själv bäst om den moderna stilen, så jag försöker visa det så ofta jag kan. Hade tidigare med ett danskt hem från en lägenhet utan kakelugnar och stukaturer. Om du inte sett det så se länk: http://purplearea.blogspot.com/2008/05/nnu-ett-snyggt-danskt-hem.html
Proforma, du som jag då.
Amy, visst blir det lite mer festligt med kul färger.
Anna, något för drömhemmet kanske.

dreamhouse sa...

de e verkligen som godis! xx

Karin, Micke, Noel och Philip sa...

Jag som du älskar Jelly Bean, jag undrar om du vet några bra återförsäljare. Grejen är den att jag letar efter vita förrättstallrikar (28 cm i diameter) men då de slutade att tillverka tallrikarna för över ett år sedan verkar det vara omöjligt att hitta. Har du några förslag?

purple area sa...

Karin, Micke och Noel.. lite kruxig, men kan du (ni) inte maila Jelly Bean direkt och fråga efter den största återförsäljaren i dina trakter. Alt. få en lista på återförsäljare som du kan ringa runt till.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...