"" Purple Area: Färgstarkt

lördag, juli 12, 2008

Färgstarkt

Jag är normalt sett ganska grå när det gäller inredning. Inte så att jag är tråkig, åtminstone tycker jag inte det själv, utan jag gillar grått. Men ibland kan lite längtan efter färg dyka upp. Eftersom jag vet att jag kommer att tröttna efter ett tag så är det bästa att satsa på färgglada detaljer som går att ta bort sen. Bilderna från Boligmagasinet visar hur man kan ändra utan att göra om allt - med färgglada kuddar, sofföverdrag, dukning, blommor eller enstaka detaljer som tex 'The Bookwoorm'.

If you like colours but not for long, you can easily change your home temporary. You can make it colourful just by adding a few colourful items. Go for colourful cushins, sofa covers, tablesettings, flowers or a few colourful details like the 'Bookwoorm' from Magis. Images from Boligmagasinet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så lika vi tänker med färger. Jag har mycket vitt, grått och svart. Sätter sedan till någon accentfärg som pricken över i-et.
Du kan väl ta en titt hos mig... där väntar en utmärkelse till dig :)

jennyk sa...

Otroligt vad färgstarka detaljer kan göra så mycket!

purple area sa...

Proforma, jag har varit inne och sett - tack så jättemycket - jag känner mig väldigt smickrad och glad. En uppmuntran som är guld värd.
Jenny K, absolut, fram med knallfärgerna bara.

Anonym sa...

När jag arbetade som dekoratör så lärde vi oss att grå inredning var den som lyfte varorna bäst.
:)

Lägger till dig på min blogg-lista. Är igång med uppdateringar :)

purple area sa...

Helena, det där med grått har jag aldrig hört förut. Är jättegärna med på din blogglista, toppen.

martina sa...

Snyggt! Jag håller på att kolla efter kuddar! Dem gröna var ju coola!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...