"" Purple Area: London-minimalism

fredag, augusti 15, 2008

London-minimalism

Finns det en speciell London minimalism? Kanske har jag fel men jag har alltid tyckt att just den här stilen, som Guard Tillman Pollock Architects står för på bilderna nedan, känns så speciellt för just London. Via Desire to Inspire.

I've always thought this kind of minimalistic style feels very typical London. If you like it take a look at the Guard Tillman Pollock Architects. Via Disire to Inspire.

5 kommentarer:

Linda -Galleri Palla sa...

Det finns det säkert! Jag beundrar alla som klarar av att ha det så vackert o asketiskt minimalistiskt. Tro mig när jag säger att jag har försökt. :)

Design och Inredningsbloggen sa...

Jag har ingen aning, men det är säkert möjligt. jag älskar minimalism på bilder, men har det inte så själv. Antagligen pga bristande självkontroll eller något. Bara MÅSTE sätta fram ett par färgstarka saker till. :-)

Cecilia sa...

Det är så snyggt, och jag håller med dig om att det är "londonskt". Men är det inte lite väl asketiskt att ha som hem? Kanske passar det bättre som offetliga lokaler eller kontor...

Din blogg är fortfarande superfin!

/Cecilia

purple area sa...

Linda, funkar det inte så gör det inte, då får man köra med något annat. Hemmet ska ju inte vara någon slags exercis.
Pethra, men färgstarkt kan det väl vara ändå.
Cecilia, nej tycker jag inte, men kanske måste man vara en viss personlighet. Ha få prylar, tycka om när det är kalt, plocka undan mycket och stuva resten i skåp. Ojdå, jag tror att det var mig sjäv jag beskrev där...

Jen of MadeByGirl sa...

such clean lines and MODERN!

Jen Ramos
'100% Recycled DESIGNER Cards & More'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...