"" Purple Area: The Nam Hai i Vietnam

söndag, november 09, 2008

The Nam Hai i Vietnam

Lyxlirare som man är så letade vi naturligtvis upp en resort med rykte om sig att vara Asiens bästa. The Nam Hai i Hoi An var verkligen något speciellt. Stora vräkiga villor med en vardagsrum- och matsalsdel i en egen byggnad och en byggnad för sov- och badrum. Tillhörande butler med service som tvätt och strykning, afternoon tea och små kanapéer på kvällen ingick. Ja, ni hör ju, nästan lite att ta i. Men trots allt en otroligt vacker resort med asiatisk inredning i vitt (väggar och gardiner), brunt i möbler och utsnidade jalusier och grå sten. Lägg märke till baldakinen som ligger som ett litet hus mitt i rummet.

I mitten av rummet fanns en upphöjd del inringad av gardiner med säng, tv, soffa, skrivbord och badkar. En baldakin som blev som ett rum i rummet.

Vackra skjutbara jalusier som rumsavdelare till badrumsavdelningen.


Den här typen av utsnidade golvljusstakar i gjutjärn fanns överallt på området både inomhus och utomhus.


Idag skriver jag om Nam Hai även på svd.se.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fantastiskt höstlov ni verkar ha haft. Var det en arrangerad rundresa eller åkte ni på egen hand.

Anonym sa...

vännen, har du sett true blood? http://www.trueblood.se himla bra serie
din blogg är toppen. bookmarkad :)

purple area sa...

Charlotte, vi brukar planera våra egna resor helt och hållet. Vi bokar oftast alla flyg och ibland också hotell hemifrån. I det här fallet var det rätt tight med tid så vi bokade allt hemifrån innan.
J, nej det har jag inte.

ROOM AND SERVE sa...

WOW - vad tyckte du om Vietnam i övrigt?

The Primetime family sa...

Ahh va harligt det ser ut!

purple area sa...

Helena, det var lite speciellt. Hade trott att det skulle vara lite som Thailand men det var det inte alls. Kändes mycket mer kinesiskt. Inte så tjusigt tillrättalagt och lite mer fattigt. Det kommunistiska tänket genomsyrade också betydligt mer än jag trott. Det var mycket propagandaskyltar. Kustremsan var vacker men hade på många håll reserverats för kommande gigantiska hotellbyggen. Inte så mycket små mysiga ställen. Annars är det rätt mycket risfält och hårt arbetande människor. Tutande fullpackade vespor överallt. Folk var trevlig men något reserverade och ganska ovana vid turister. Det är ett otroligt intressant land, och resan var en riktig upplevelse.

Anonym sa...

amazing post

Anonym sa...

Totally agree, Thanks for sharing such a nice post. Truely involving...
Please keep up the good work. Appreicate you efforts for sharing.

Anonym sa...

I am sure every one who check outs this blog loves the way the post is presented. I can't live without posting a comment on it. Every thing is nicely placed, well planned theme, Truly catching.

Anonym sa...

Thanks for sharing such a nice post.

Anonym sa...

I am impressed from the way you recovered after the remodelling and gratefull you remembered to share the colors of life with us. Keep it up...

Anonym sa...

Great Post, the video is ceratinly adding beauty to attract the viewers.Your blog is full of life and activites

I like it...

Anonym sa...

Please keep up the good work. Appreicate you efforts for sharing.

Anonym sa...

I liked the creativity of using wires so beautifully that once can't live without saying some thing about it.

Anonym sa...

I liked the comments
Amazinly combined colors in the cushions. Liked a lot...

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...