"" Purple Area: Fascinerande vitt

torsdag, december 04, 2008

Fascinerande vitt

Nu får jag väl snart döpa om den här bloggen till White Area. Det tycks som om jag bara har ögonen öppna för vita hem. Här är alltså ännu ett, imponerande vitt hem. Jag kan inte annat än fascineras. Bilder från Boligmagasinet.

11 kommentarer:

Annika sa...

Ja, du visar vita hem och jag visar mörka golv! :) Det blir så där ibland - man fastnar lite extra för något. Vita hem är ju så vackra - jag förstår att du fascineras!

Linda -Galleri Palla sa...

Jaa, och jag retar mig som sören att jag inte valde vitt på väggarna här när vi målade hela stället. Men sand, beige etc eller vad man nu vill kalla nyanserna vi har är ju inte störande på något sätt & det känns som att de nyanserna är på ingång snart så det får väl bli en tröst :)

Cecilia sa...

Ja, men det är ju så snyggt så jag förstår att du visar mycket vitt!!! Dock vill jag inte ha det så själv, behöver lite mer ombonat - men det är härligt att vila ögonen på det!

Proforma sa...

Men jag vet!!! :)
Vitt är ju så himla snyggt! Kan inte tänka mig annan färg på mina väggar hemma!

Ellmania sa...

-Åh, vilka bilder! Jag vill bara äta upp hela lägenheten alternativt flytta in. Jo, det senare vore ju mest rationellt... ;)

purple area sa...

Annika, ja varför blir det så, man fastnar helt klart.
Linda, efter perioder med svart och vitt blir det oftast mer naturfärger som dyker upp. Så häng du kvar vid din beigea.
Cecilia, ja men det är just det som är det märkliga, jag har inget vitt alls nästan, bara lite i köket, allt annat är grått.
Proforma, ja det är väldigt snyggt, men för mig är det mer en konstnärlig fascination på något sätt, över en vacker och tilltalande bild, inte så att jag tvunget måste ha det själv hemma.
Ellmania, hihi, förstår vad du menar.

Anonym sa...

Nu kan du vinna en vit :-) lampa hos mig som jag tror du gillar...

Anonym sa...

Underbara bilder!!

Anonym sa...

Jag blir också helt hänförd över bilder på vita hem, men... I nuläget är mitt hem väldigt vitt, t ex sovrummet är bara vitt (förvisso med en fondvägg av vitvaxat trä) men det känns inte så mysigt som jag skulle vilja. Jag ska definitivt inreda med färg också - det blir nog sandtoner och färgklickar i turkos. Cerise kan jag nog glömma, ska ju trots allt dela rummet med en man ;)

malo sa...

Men sån struktur. Det verkar inte vitt ens. Som en vinterdag.

Anonym sa...

Gorgeous

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...