"" Purple Area: Snygga badrum

lördag, februari 21, 2009

Snygga badrum

Blandad badrumsinspiration med lite kul detaljer som spegelvägg, badkaret bredvid sängen, asiatiskt versus gammaldags och stegen igen... Bilder Living Etc.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket tjusigt!

Anonym sa...

jag blev kär i det nedersta badrummet!

Anne, anness design sa...

Så mycket fin inspiration!

Anonym sa...

sukk...nydelige bad. Den som hadde hatt råd til et sånt eggeformet badekar ...*drømmedrømme*...

Anonym sa...

Underbart! Lila is the shit :) min älsklingsfärg efter rosa!

Vilken vacker och superbra blogg du har. Mycket tilltalande. Jag har jobbat med inredning och tyger i 20 år och vill gärna dela med mig av mina erfarenheter i min nygamla fräscha blogg. Välkommen in och kom gärna med förslag hur jag kan utveckla den till en bra plats för inspiration för alla som älskar tyger och inredning.

/ Lotta

Anonym sa...

Riktigt hemtrevligt med ett skinn framför badkaret! Och den sista bilden såg otroligt inbjudande ut - men det förstås att palmer utanför dörren är ju aldrig fel!

*SNYdesign sa...

Living etc. er så gode på bilder!
Nydelige alle sammen, og er superglad for bloggen din! Virkelig inspirerende!:)

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...