"" Purple Area: Formex - rosa

tisdag, januari 26, 2010

Formex - rosa

Rosa är en färg som nog är både hatad och älskad. På Formex fanns den i överallt. Det är en färg som kan vara romantiskt ljuv eller tuff och fräck men även bara helt enkelt en glad färg.

Bilderna i tur och ordning kommer från Nordal, Himla, Nordal igen, Mateus, Fabric Copenhagen och Olsson&Jensen. På bilden från Himlas monter skymtar deras nya linnedukar i bakgrunden, de har den här lite skrynkliga finishen som man får om man tvättar linne utan att stryka. Dessa är redan fixa och färdiga och tål maskintvätt. Bilderna är mina egna.8 kommentarer:

Malin sa...

Fina bilder. Är lite kluven till rosa, det finns ju så mycket olika nyanser också... Den där hallonrosa nästan på gränsen till laxrosa känns ju väldigt fräsch, men den kommer nog inte innanför dörren till vårt hus. ;-)

CreativeActivity - Sandra sa...

Rosa är fint, men i rätt nyans och på rätt saker. Gillar inte när det blir för sockersött... Dina bilder gick dock hem hos mig :).

VITA NYANSER sa...

Så kul att du kikade in till mig! så mycket fiiiiint du har här, och ett underbart jobb = )!

Ha en skön dag!
Kram l-l

Anna - Balkongliv sa...

Håller med Malin och Sandra, är också kluven till rosa. Ogillar det alltför romantiska, men en dimmig mörkrosa kan gå hem, i rätt sällskap. Och chockrosa med, för all del. :-) Jättefina bilder!

Stämningsfullt sa...

Så fint! Gillar verkligen sakerna från nordal!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Läckra bilder, jag tyckte det var jättesnyggt med vaserna i olika rosa nyanser. En lagom dos rosa är inte alls fel!

Kristina - Kix Koll sa...

Rosa är fint. Och det finns så många vackra nyanser.

Mélanie sa...

It is always so gorgeous , chez vous

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...