"" Purple Area: Can a bedroom be better than this?

tisdag, mars 08, 2011

Can a bedroom be better than this?

Den här härliga sovrumsbilden kommer från fotograf Roland Persson. Behagligt lugnt nästan meditativt med en beige och brun färgskala. Vackra detaljer som altartavlan och ljuslyktan passar bra in med den ruffa väggen och den asiatiska tavlan ger lite spänning. Bestlite lampan, ja passar inte de lamporna in var som helst! Kan det bli bättre än så här?

After so many rooms with black and white lately I find this soft beige and brown asian interior very refreshing. Its from the swedish photographer Roland Persson. The ornamental headboard and the lantern matches the wall perfect, and the lamp... doesn't the Bestlite looks good everywere!

8 kommentarer:

tinajo sa...

Mycket läckert sammansatt! :-)

Hellohello baby sa...

This is perfcetion.

Er det ok om jeg legger det ut på min blogg?

Tina sa...

Jättevackert och fridfullt. Gillar den naturliga färgskalan och de österländska influenserna. Ett sovrum som andas lugn, stillhet och inte minst harmoni!

Geisslein sa...

oh yes - it´s really great!

Charlotte Bladh sa...

Japp kan tänka mig att du fastnade för den bilden ;-)

Joyforhome sa...

den bilden betyder mycket för mig, glömmer aldrig när jag såg den på residences framsida ör många år sedan och jag blev helt såld på inredning :)

purple area sa...

Tack för att ni tar er tid och lägger kommentarer! Thanks for your comment!

Hellohello, du får höra med fotografen om det är ok!

Joyforhome, du har helt rätt det är en gammal bild, tror till och med att jag bloggat om den tidigare. Men jag gillar den fortfortfarande. Snacka om hållbar inredning! (Hållbar för mig alltså).

agnes szucs sa...

that headboard is beautiful!

xoxo,
agnes
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...