"" Purple Area: Rått eller gulligt i jul?

torsdag, december 01, 2011

Rått eller gulligt i jul?

Aah, rufft, rått och finska vinterkriget. Nej det är faktiskt danska Nordals produktbilder, stylade ute i, får man väl förmoda, den danska naturen. Kul kontrast med råa timmerstockar och söta hjärtan. Hur som helst, I like!


Check this out, its danish Nordals product images. Rough and sweet at the same time. I like it!


Pressbilder från Nordal

Idag - jobbar jag hemma med sista numret för i år. Jultema naturligtvis, fast julklappar den här gången. Igår hade jag en jättetrevlig lunch med Niki från bloggen My Scandinavian Home. Niki är från London men bor i Malmö och är ganska ny i bloggvärlden. Kika på hennes blogg här!

4 kommentarer:

Dagar hos mig sa...

Fina produkter, dock lite väl gråa foton, eller?!

Cecilia sa...

Rått utan tvekan. Är så otroligt trött på allt vad julklappspapper med tomtar på, små tomtar och annat kraffs överallt! Enkelt i grått, silver, vitt och med små små inslag av rött. Det gillas!

Kanel & Cayenne sa...

Jag gillar en kombination bäst, gärna med vitt och naturfärger som bas. Nordahl har verkligen mycket fint att bjuda på. :) /Nellie

Iris // Alla dagars kaos sa...

Jag vill nog försöka få en lite mer rå och naturlig julstämning hos mig, det passar bäst till hur inredningen hos oss har utvecklats, med lastpallsbord, tegelvägg och lite fint slitet överallt :)

kram /iris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...