"" Purple Area: Vårnytt från House Doctor

torsdag, januari 10, 2013

Vårnytt från House Doctor

Fler nyheter från våra vänner över bron, nämligen House Doctor. De här inspirationsbilderna kommer från deras nya vårkatalog. Finfint med kuddarna och trådbollen, och grenar i flaskor kan man få nog av det?

Har du problem att se bilderna? Maila eller skriv i kommentarsfältet nedan. Jag skulle behöva veta om det är många som har problem och om det gäller alla bilder eller bara vissa. Tusen tack för hjälpen!


Bilderna är pressbilder

7 kommentarer:

anna k. sa...

Bilderna syns utmärkt! Och tänk, jag har följt House Doctor i så många år och jag har inte tröttnat än, det är lika kul varje år att få se katalogen!

Marthina, Holmbytorp sa...

Visst är det mycket snyggt i vår? Har beställt hem massor till butiken :) Kram, Marthina

Flippis sa...

Vet inte om detta kan vara till hjälp, men jag ser inte biderna i Explorer, men i Google Chrome går det utmärkt. Tack förresten för all inspiration, jag tittar in dagligen :)

Anonym sa...

Hej!

Bilderna frân post "God Jul" och house doktor kan jag se men bilder med vârens färger, bloomingvilles och Korall öppnas inte. det är bar ett svart trâd som syns.

vet inte om det kommer pga min dator eller ej!

Marie (Frankrike)

Anonym sa...

Hej!

Vackra bilder - som jag ser. Läser i Firefox och har aldrig problem med dina bilder!

Åsa P

purple area sa...

Ok, tusen tack, jag tror att det beror på att jag går in manuellt i blogger och gör bilderna större. Ska försöka fixa det på annat sätt i stället.

/Susann

Maria sa...

Så snyggt och en perfekt inspiration.
Gör dig nu en riktigt go helg, kram från Maria ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...