"" Purple Area: Frökolvar i vas

söndag, november 17, 2013

Frökolvar i vas

En positiv sak med stormen som var förrförra veckan var att grannens höga rönnsumak hamnade lite på sniskan och ligger nu lutad över staketet in över vår tomt. De stora mörkröda frökolvarna som stelnat lite nu på hösten är jättefina. Jag kunde så klart inte låta bli. Vaserna är från Ditte Fischer köpta på Illums bolighus i Köpenhamn.
Foto Purple Area

7 kommentarer:

room by sofie sa...

Åh, vackert! Hoppas de står till på torsdag :)) Blir roligt att ses då! Blev även tokinspirerad av det gula köket. Håller på för fullt att försöka att få in lite färg, mannen är dock svår-flörtad....

KramSofie

Godastunder-tokigaidéer sa...

Super snyggt

Anna

maria westerlund sa...

Precis vad jag tänkte på igår då jag beskådade min rönnsumak ute i novembersolen. Men jag var för snål på grenarna. Perfekt om man kunde ta av grannen :) Snyggt blev det - toksnyggt till de enkla släta vaserna. Fina kontraster!

purple area sa...

Sofie, det är torra grenar, de står inte i vatten. Gult kök, oj då, heja mannen :)
Ses snart!

Anna, kul att du gillar det!

Maria, det här ganska stora trädet halvligger ner så jag tror att den antagligen kommer att sågas ner. Känns inte som att det gör något. Kul att du gillar det!

Kram/Susann

purple area sa...

Sofie, sorry, nu förstår jag vad du menar. Hade varit jättesnyggt hemma hos dig!

http://purplearea.blogspot.se/2013/11/hustoppen-favorit.html

/Susann

Jennifer - Love and Respect sa...

Jaha, är det där en rönnsumak?! Jag går förbi en sådan buske (men den är ca 3 meter hög) varje morgon och den skiftar så otroligt vackert i brandgult nu på hösten. Ska definitivt hålla utkik efter grenar med stänglar på för det var jättefint.
:D

purple area sa...

Jennifer, låter fint, men det är inte alla som har sådana här fröställningar. Själv har jag två stycken men de får inga sådana. Tror det har med han- eller hon-plantor att göra.

/Susann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...