"" Purple Area: Kul butiker i Marrakech...

måndag, juni 09, 2014

Kul butiker i Marrakech...

Om du tänker åka till Marrakech ska du så klart springa runt i de olika soukerna i centrum men det är rätt kul att också kika i roliga och annorlunda butiker. De här vara några som jag tyckte om.

Maktoub - hade fina kläder, väskor och smycken. Här köpte jag ett snyggt armband.
Kis Boutique - var en jättefin butik med snygga kläder och accessoarer. Inhyst i en väldigt tjusig lokal.
Akbar Delights - liten butik med kuddar, tunikor, väskor och udda inredningsdetaljer.(Foto från hemsidan)

33 Rue Majorelle - den här butiken ligger precis utanför Yves Saint Laurants trädgård Le Majorelle. Kul butik med massor av kläder, inredning, smycken, väskor m m.Mustpha Blaoui, 142-144 Bab Doukkala - allt möjligt både sånt du även hittar bland gränderna och sånt som du kanske aldrig sett innan. Stor butik med massor av allt.
Fleur de Pirate på 1 rue Loubnane, ligger i den nya stadsdelen. Här hittar du tunikor, väskor och smycken i en lite hippie chic stil. Själv köpte jag några udda ljuslyktor där (står längst bak i hyllan).
Bilden är skärmdumpad från hemsidan

2 kommentarer:

Bitte sa...

Åh vad mycket fint är helt galen i marockanskt . Tänkte ta med mig mannen och åka dit i år . Ska forska lite när det är bra att åka , värme mässigt alltså. Är det dyrt att handla där ? Det finns ju så mycket fint Kram Bitte http://intothewild-bitte.blogspot.se/

purple area sa...

Bitte, kan verkligen rekommendera det, det mesta var jättebilligt, i alla fall i soukerna. I de här butikerna som jag listar är det lite mer boutiquepriser, mer som hemma. Men ändå kul för det var lite annorlunda prylar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...