"" Purple Area: Ljuset är tillbaka igen

torsdag, mars 12, 2015

Ljuset är tillbaka igen

Vad det är härligt med riktigt dagsljus igen och ännu bättre att våren börjat ta fart redan nu i mars. Ser fram emot att grönskan ska börja spira i trädgården om några veckor, jag saknar att kunna gå ut och klippa lite grönt och ta in. Just nu får jag nöja mig mig med någon krukväxt, ett par körsbärskvistar (köpta) och några slingror murgröna på matbordet. Jo, också har jag köpt två svarta fårskinn till stolarna vid matbordet. Funderar på att matcha upp med svarta lampor, eller ska de kanske vara vita? Känns som att det gått troll i det där med lamporna.


Foto Purple Area

4 kommentarer:

Karin sa...

Håller med, nu vill man ut i trädgården!! En av mina absoluta lampfavoriter är Caravaggio, ett par i matt grått tycker jag skulle vara supersnygga till din fina matplats. Inte lika markanta som svarta, men tar lite mer uppmärksamhet än vita... Bara ett tips! ��

purple area sa...

Karin, jag har länge tänkt på just Caravaggio, men inte kunnat bestämma mig. Är fortfarande tveksam även om just den matta grå är väldigt snygg. Är rädd att de liksom smälter för bra in i allt det grå så att de liksom försvinner. Tack ändå för tipset!

/Susann

DesignStudio210 sa...

Vilket otroligt fint hem du har. Har varit inne i din blog i flera minuter nu. Det var ett tag sedan jag var har inne. Kan liksom inte stanga ner bloggen nu :)

purple area sa...

Caroline, tusen tack, vilken underbar kommentar!! Blir så glad!

/Susann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...