"" Purple Area: Sistaminutentips

söndag, december 17, 2006

Sistaminutentips

Springa runt och jaga julklappar kan vara kul om man vet vad man ska ha och tycker att man hittat precis rätt klapp för rätt person, men om man inte vet vad man kan köpa så kan det bli rena paniken. Speciellt med tanke på hur mycket folk det är i butikerna just nu. Jag brukar försöka att planera och tänka ut innan, ibland hjälper det. Här kommer lite sista minuten tips på julklappar i blandade prisklasser. Bilderna är hämtade från nätet men så här i sista veckan får man nog gå till en butik om man ska få tag i sakerna i tid. Detta är produkter som finns i de flesta större städer och nog går att hitta i hela Sverige.

Först ut är en söt kopp från Lagerhaus som passar bra till julfrukosten och även långt efter jul. Riktigt billig är den också, rena fyndet se Lagerhaus nätsida.
Till den frusne passar Klippans Yllefabriks härliga filtar. Den här heter 'Ranka'.

En klassiker som aldrig kan bli fel att ge bort är Margaretheskålen från Rosti. Finns i alla möjliga färger och storlekar.
Sist men inte minst är det alltid kul med böcker. Två av mina favoriter just nu. Tricia Guilds 'Mönster' och 'Trädgårdens praktfulla primadonnor och stolta statister' av Ulrika Grönlund och Cecilia Eklund. Se bokus.com.

6 kommentarer:

cleopethra sa...

Tricia Guids bok, samt Bernadotteskålen skulle sitta fint! Yepp!

Hannele på Hisingen sa...

nsterboken verkar kul, "Statister" är en underbar bol.

Anonym sa...

Mönsterboken verkar kul-

Anonym sa...

Tack för bra tips :)

Anonym sa...

Vilken underbar blogg..Vad kul att jag har hittat hit:)
/anna.a

Anonym sa...

Tack Anna för de uppskattande orden och tack cleo, hannele och roomservice för att ni lägger in kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...