"" Purple Area: Blomstrande sommar vart tog du vägen...

fredag, juli 27, 2007

Blomstrande sommar vart tog du vägen...

Det är ju sommar och tillgången på vackra blommor är som störst, eller borde varit om det inte regnat så hysteriskt. Jag brukar försöka passa på och plocka in lite blommor för att njuta av sommaren även inomhus och nog ska det gå att hitta något. Rätt komponerat så behövs bara en eller några stycken för att det ska bli lite sommarfint. Här kommer några förhoppningsvis inspirerande arrangemang. Blandade bilder från Domino, Boligmagasinet, Homes and gardens, Åhléns, Elle.

It's summertime in Sweden and the flowers are supposed to look at its best, even if it has been raining cats and dogs for a while, I still feel that I want to bring some flowers inside to try to arrange something nice for my home. Here comes some beautiful images for inspiration. From Domino, Boligmagasinet, Homes and gardens, Åhléns and Elle.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder. Jag plockadem ed en bukett med klint och cikoria från Gotland, den står här och är vacker. Men visst är det tråkigt att regnet gjort att det inte riktigt är som det brukar i floran. Hoppas allt är väl med Dig!

purple area sa...

Tack för din kommentar Pethra, såg ditt härliga gottlandsinlägg, och.. jodå allt är bara bra!

Anonym sa...

Tack för lite blomster de behövs för att man skall känna sig lite gladare när regnet öser ner.

Anonym sa...

Jag älskar vaser, alltid kul att leka med blommor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...