"" Purple Area: Fyra svenska favoriter

tisdag, juli 31, 2007

Fyra svenska favoriter

Jag har blivit utmanad (eller tagen!) av Pethra på Inredningsbloggen. Det gäller att nämna fyra favoritbloggar. Det är verkligen en utmaning eftersom det finns många jag gillar. Här kommer fyra svenska bloggar som jag regelbundet besöker och kan rekommendera.

- Lazy afternoon chez Lisen. Inredare och stylist som delar med sig av sina idéer. Vackra inspirerande foton av både inredning och annat.
- Drömhem. Visar trevliga bilder bl a på sitt eget hem och då gärna med flera dekorations- och stylingförslag.
- Dreamhouse. Härliga stilsäkra bilder med lantlig eller new england stuk.
- Fröyas favoriter. Vackra bilder som oftast drar åt det söta hållet även om det är modernt.

I've been tagged by Pethra at Inredningsbloggen. I am supposed to mention four of my favourite blogs. I want to push for the swedish blogs, so please visit: Lazy afternoon chez Lisen, Drömhem, Dreamhouse and Fröyas favoriter!Bild från Country Home via Dreamhouse.

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad kul att du ska vara med i Residence!! Hojta när det är dags så ska jag köpa tidningen.. Tack för flera länktips till bloggar!

LISEN sa...

Så spännande!

LISEN sa...

Åh, nej. Nu hamnade min senaste kommentar i fel inlägg...var ju tänkt som kommentar om Residence!! Kommentar till detta inlägg är mer i form av ett stort tack! Nu får jag klura ett tag!!

dreamhouse sa...

tusen tack söta för att du länkar till mig! och grattis till residence, an av mina favvo inredningstidningar när det gäller de svenska! hojta gärna till när du vet mer!

Anonym sa...

Nejmen.. vad trevligt! Tack! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...