"" Purple Area: Höstnytt från Vynil

tisdag, september 04, 2007

Höstnytt från Vynil

Vynil har en del nytt och snyggt inför hösten, bl a har Hanna Werning designat ett färgglatt folkloremotiv som heter 'Crocodile Kurbits Kiss'. Samtliga bilder från Form and Function.

Vynil keeps coming with new walldecorations. This autumn the swedish designer Hanna Werning contribute with a new vynil called 'Crocodile Kurbits Kiss' which you can see in the first image. From Form and Function.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå! Jag fick hem senaste numret av Residence idag och tänkte inte på att Du skulle vara med. Och så plötsligt var Du där. Med ett jättelångt reportage. :-) Vilket UNDERBART hus, jag tycker det är ursnyggt! Härligt sätt att använda betong! Och så trodde jag att Du var mörkhårig, men det är DU ju inte. ;-) Grattis till det fina reportaget, jättekul att läsa och mycket imponerande hur fint Du gjort och alla spännande lösningar. Jag gillar den långa köksbänken. :-)

purple area sa...

Hoppla, det var mer än jag själv visste. Hade ingen aning om att tidningen var ute än. Kul att du gillar det. Tack Pethra för din snälla kommentar!

Hannele på Hisingen sa...

Gillar.

purple area sa...

... och Pethra, nej jag har typiskt svensk 'råttfärg' som jag sen slingar ljust. Visst är det väl lite lustigt att man ofta bygger upp en bild av någon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...