"" Purple Area: Showtime

torsdag, september 06, 2007

Showtime

Kanske är det inte bara i Japan som den kitschiga trenden med tecknade seriefigurer går hem. Den spanske industridesignern Jaime Hayón har tagit fram vaserna 'showtime' för BD Ediciones. Inspirationen kommer från MGM musicals. Festliga eller fula, vad tycker du om denna lilla armé av utomjordingar?

What do you think, are you in to the kitsch style of playful cartoons that is so popular in Japan. This little army of aliens are actually vases, inspired from MGM musicals, from spanish designer Jaime Hayón for BD Ediciones.8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Susanne!
Nu har så även jag köpt tidningen och beskådat ditt tjusiga hem. Både strikt och ändå ombonat på en och samma gång tycker jag. Gillar det skarpt!
En liten fundering: Hur kommer det sig att ni valde ikea-attiraljer i badrummet, när det andra man fick se var från kända designers? Inget fel i det, mest nyfiken alltså...

Evelinas hus sa...

Jag måste köpa Residence idag, blir nyfiken såklart.
Ha en trevlig helg.
Caroline

purple area sa...

Linda, jag gillar rena enkla former och har en ganska bestämd smak. Däremot bryr jag mig inte så mycket om ifall det är en känd designer som ligger bakom eller inte. Jag köper det som jag tycker om helt enkelt. Det kanske inte framgår men jag har prylar från Lagerhaus, Bolagret, Mio, men även från David Design, Casa Shop, Norrman Copenhagen m fl.

Anonym sa...

Helt underbara vaser! Vet du om man kan hitta dem här i Sverige?

//Suset

purple area sa...

Suset, ja via Dahl Agenturer.

Anonym sa...

Ok, tack, jag mailar dem.

//Suset

Hannele på Hisingen sa...

Lite ku, nu när jag sett tecknat på tv och förstår bättre :)

Anonym sa...

Kul, skrev jag väl.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...