"" Purple Area: Just nu gillar jag...

fredag, mars 28, 2008

Just nu gillar jag...

...svarta väggar. Fondväggar må vara ute eller ej men det är ett effektivt sätt att förändra ett rum så där 'lagom'. Det svarta soffbordet 'C1' från PeterBoy Design känns stilrent och har det där enkla men vackra över sig. Ferm Living har inte bara urtjusiga tapeter och stickers utan också mycket fina kuddar som den här med fåglarna på. Kolla också in deras påslakan.

At the moment I'm very much in to black, like this black wall. The coffeetable 'C1' from Peter Boy Design is very stylish in black. I also like the bird cushions from Ferm Living. So sweet and different. If you havent seen their bedlinen you have to take a look.6 kommentarer:

Anonym sa...

hehe själv är jag jättetrött på svart!

och apropå ferm.. alla verka skriva om ferm living nu! fina saker!

purple area sa...

Kalle, svart ja det är nästan lite konstigt, tror jag målade svarta väggar redan för åtta år sen, men det kommer tillbaka lite då och då.

Anonym sa...

Vi hälsade på en bekant för några helgen sedan som faktiskt hade en helt svart fondvägg - mycket läckert måste jag säga!

Anonym sa...

Jag struntar också i att fondväggar är ute, jag tycker som Du att EN vägg kan färändra så mycket. Utan att det tar över hela rummet. Svart fondvägg låter snyggt, om man kan inreda i övrigt efter den så det inte blir 80-tals "svart och krom-känsla". Men det skulle ju aldrig Du göra! ;-)

purple area sa...

Fru A, visst kan det bli snyggt.
Pethra, hihi, tror jag förstår hur du menar, jag lovar att undvika det.

Unknown sa...

Jag säger ja tack till det soffbordet!
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...