"" Purple Area: Hotell Espléndido på Mallorca

onsdag, maj 07, 2008

Hotell Espléndido på Mallorca

Under mitt lilla bloggbreak i helgen åkte jag och familjen en snabbtur till Mallorca. Där var vackert och fantastiskt som alltid, men jag tänkte inte tråka ut er med resebilder. Däremot tycker jag det är lite kul att visa lite hotellbilder. Det här heter 'Espléndido' och är ett svensktägt hotell, systerhotell till det mer omskrivna 'Portixol'. Jag tyckte om både hotellet och orten Sôller och Port de Sôller som jag tyckte var riktigt fint med höga berg runtomkring. Framförallt kändes det inte så turistigt. Mina egna bilder.

During my 'blog break' I took to Mallorca and stayed at this hotel 'Espléndido'. Great hotel and also a beautiful place - Sôller and Port de Sôller. The images are my own.
5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka vackra bilder! Ser ju jättemysigt ut!

Anonym sa...

Vad härligt varmt och skönt det ser ut. Välkommen tillbaka till Sverige!

Anonym sa...

Där, mit i grönskan hade jag kunnat tänka mej att sitta med en stor kopp te och en bra bok eller en skön korsordstidning.

Designdrömmar sa...

Håller med om att dessa två hotell är fina. Var på Mallorca senast i augusti 2006 och bodde på just dessa två hotell. Gillade Esplendido bäst för den supersköna helheten, Puro är betydligt mer fest men jätteläcket.
Hälsningar Åsa

purple area sa...

Snusan, jo det var riktigt mysigt också.
Anncha, tack, som tur är har vi lite värme här också nu.
Anna, ja varför inte, det låter ju mysigt.
Designdrömmar, håller med dig, där är en viss skillnad, Esplendido känns lite mer familjehotell. Skönt, avslappnat och lite familjärt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...