"" Purple Area: Bohemiskt turkos

måndag, september 22, 2008

Bohemiskt turkos

Lite gammaldags, lite bohemiskt, lite gulligt men uppiggande glatt. Gemensamt för de här bilderna är att man valt att lägga till turkos till den lite bohemiska stilen. Bilder från Domino, JJLocations och Sköna Hem.

These bohemian homes all added turquoise to the fresh and layed back feeling. Images from Domino, JJLocations and Sköna Hem.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Turkos...läckra bilder!
Om du snubblar över något tips på prslin i turkos får du gärna tipsa här på bloggen.
Tack! /Janne ;)

purple area sa...

Janne, du hittar turkos porslin på:
- Minh (www.minh.se)
- Mateus (www.mateus.se)
- JellyBean(www.jellybean.se)

Hannele på Hisingen sa...

Man blir så glad av turkost.

Anonym sa...

Hejsan!
Vill bara tacka för alla underbara bilder och tips.När Ulrika kom in med dig in till min butik som jag har lagt ner.Förstod jag ej riktigt vad en bloggare är.Men det vet jag nu haha...Ska sälja mitt gamla gatuhus.Och antagligen ha ett 50-tals hus .Och får kramp på alla teakmöbler som alla ska ha.Men så kom jag på smeg ahh ..den stilen kan man köra .Ljust med lite färgklickar,slitet, betong etc.Gillar att blanda.Precis som de bilder du har .Var lite orolig ett tag .Tänk om jag gör en tabbe med att sälja mitt underbar hus.Nu tycker jag bara att det ska bli roligt.Med inspiration från din blogg och min hjärna kommer det att bli jättebra.tack Hille

purple area sa...

Hej Hille,
åh, nej har du lagt ner butiken. Vad tråkigt, jag gillade den skarpt. Men det låter kul med nytt hus. Och vad bra att du hittat lite inspiration på bloggen. Ibland blir man förvirrad men det gäller att hitta rätt. Det ska ju kännas rätt och dessutom finnas i flera år. Låter spännande med ditt nya hus. Maila mig gärna och berätta hur det går!

ROOM AND SERVE sa...

Turkost är min färg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...