"" Purple Area: Linnécitat för trädgården

måndag, september 15, 2008

Linnécitat för trädgården

Markplatta med Linnécitat designad av Elisabet Berg. De finns med 3 olika citat och är i gjutjärn och i storlek med en vanlig standardbetongplatta. Bara att lyfta ut en gammal och sätta in en med ett tankvärt citat istället.7 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Wow! Riktigt läcker idé. Kanske vore något för mig som biolog-om jag hade trädgård

Anonym sa...

Vad snyggt! Något att tänka på den dagen man skaffar en trädgård...

Anonym sa...

Din sida har vackra och inspirerande bilder från Linnécitat till...

Anonym sa...

Fint! Detta ska jag komma ihåg den dagen jag får trädgård!

Proforma sa...

Jättesnyggt! Synd bara att jag har mindre plattor. Har faktisk funderat att själv gjuta i cement, något mönster och byta ut några stenar här och där.

Design och Inredningsbloggen sa...

Kanonfint! Vi har inga betongplattor, bara sådana där med en massa stenar i, vad de nu heter. Inte snygga. Men tänk om man kunde skaffa några sådana här plattor för att piffa upp. Nej, de är för vackra för att beblandas med de plattor vi har. :-) Jag gillade bilderna med det trärena i ett tidigare inlägg. Det blir visst alltmer trärent framöver, jag som precis börjat vilja måla saker vita, jag är inte i sync!

purple area sa...

Åh, nej, nu blir jag nästan lite deprimerad, ni har ju inga trädgårdar. Skaffa en fort, det är toppen, känslan av gräs under fötterna och händerna i myllan - finns inget bättre. Men balkong då?
Proforma, det låter ju jättefint, skulle gärna vilja se hur det blev, om du nu ger dig på det.
Pethra, man kan faktiskt bara lägga dessa plattorna någonstans eller luta dem på ett bord, de är snygga som de är. Vitt - trärent, visste inte att du var en sådan modeslav :)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...