"" Purple Area: Våning med retrostuk på Manhattan

torsdag, mars 19, 2009

Våning med retrostuk på Manhattan

Ljus stor loftvåning, inredd med designklassiker och retromöbler. Inte helt otippat ligger den på Manhattan. Bilder från Living Etc. Den tjusiga lampan Norm 69 passar bra in i den här stilen. Den här lampan är inte så farligt dyr, men kan vara rätt jobbig att sätta ihop eftersom den kommer i ett platt paket. Du kan lätt räkna med 1-2 timmars knåpande, eller hur Helena?


9 kommentarer:

Anonym sa...

Fint! Till och med min make som är utrustad med en ängels tålamod klagade när han satte ihop vår lampa. Hade jag gjort det vågar jag lova att det hängt en halvfärdig Norm 69 i vårt sovrum. :-)

Anonym sa...

Haha, om min man hade fått sätta ihop en sån hade det hängt nån HELT ANNAN lampa hos oss. :-) Noll tålamod. Gillar inredningens grundkänsla, men känns det inte lite opersonligt?

Anonym sa...

Vilken härlig lägenhet! Jag har aldrig provat sätta ihop en Norm 69, men vet att våran Norm 03:a tog ett bra tag att få ihop. Kram Sandra

Gnistrande snö sa...

Wow, vilken härlig blogg!
Så många vackra och inspirerande miljöer du visar, skön motvikt till allt det lantliga som jag kikat på ett tag :-)

Varma hälsningar
Katarina

[room] by sofie sa...

Hola!! underbara bilder! Såg dig av en slump på din blogg på SvD, kul. Du inspirerar verkligen :) Har du skrivit länge där?
ha en bra helg,
Kram Sofie

Proforma sa...

Jag tillhör väl en liten skara... gillar inte Norm lamporna, så jag slipper problemet med att sätta ihop dom.

rustik charm sa...

Vad snyggt:) Den där lampan funderar jag på att ha i köket, så snygg:)
Kram Kristina

purple area sa...

Malin, ja den är lite jobbig och ganska rickig men blir snygg till slut.
Anna, opersonligt, kanske det är nog en smaksak.
Sandra, det är säkert något liknande.
Katarina, kul att du hittat hit, ja det finns mycket lantligt, ibland har jag lite av det också, men inte så ofta.
Sofie, kul att du hittat hit via SvD och att du även hittat en del inspiration. Alltid kul att höra. SvD bloggen har jag skrivit sen oktober.
Proforma, va inte, men de som är så fina.
Kristina, då ska jag ge dig ett tips. Det underlättar om man är två när den ska sättas ihop. En som viker själva 'påhängen' och en som 'hänger på'. Håll också koll på numreringen, den är viktig.

emma ::emmas designblogg:: sa...

Supersnygg lägenhet!

Vi gjorde som du tipsar med vår normlampa, var två personer som tog varsin uppgift under monteringen, och det tog nog inte mer än 45 minuter faktiskt! Det var rätt pilligt på slutet då delarna bara ville lossna hela tiden, och även mina små händer kändes alldeles för stora för att komma åt ordentligt, men efter ett par mindre utbrott (tänk er stampa i golvet och morra) så gick det faktiskt. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...