"" Purple Area: Vita linjen ?

lördag, maj 23, 2009

Vita linjen ?

Idag har jag ställt en fråga angående vitt på SvD bloggen. Det är ju otroligt mycket vita mijöer just nu men när jag visar något vitt på SvD bloggen tycks alla bli upprörda och lite arga. Så därför tänkte jag fråga - hur är det egentligen med vitt. Gillar vi eller gillar vi inte? Klicka gärna in och berätta vad du tycker. Bild från Alvhem.
9 kommentarer:

Linda P sa...

Ahhhh vi gillar, mycket! Forstar inte varfor alla blir sa upporda?! MArkligt...

reykjavik fragments sa...

Gillar också vitt, det är så tidlöst om man inte har tid eller råd att göra förändrigar hemma ofta. Och om man bor trångt är det svårt att undvika vitt. Men det känns ju lite tråkigt på samma gång och överexponerat. Det är ju ingen konst att ha allt avskalat och vitt hemma tycker jag. Det är mycket svårare att inreda i färg och lyckas med det. Lite som snabbmat vs. hemlagat trerätters ;-) Fast jag har inte läst bloggen och tycker bilden var fin ;-)

karola sa...

javisst är vitt vackert och så enkelt att busa till det när man känner för det med någon accentfärg också!

Malin sa...

Jag gillar det om det är stylat som på de här bilderna. På det föregående inlägget blir det dock lite fööör ljuvt för min smak. Oavsett färg så ligger allt i stil och styling för min del. :-)

liza sa...

I love it! But I'm in Colorado. I think you are asking Swedes to see if Swedes do truly like white. So I think my vote doesn't count! But I love all the white (and your blog) anyway. Thank you!

Hemmarikets Charlotte sa...

Jag gillar såklart vitt och har sympatibloggat i dag ::::-)

*SNYdesign sa...

LIKER!:)

Sara/Little Miss Fix It sa...

Jag älskar vitt! Men sällan kan jag själv hålla den vita linjen, det ramlar alltid in något färgglatt och snart nog är hela rummet en glad palett. Men ett rum helt i vitt står på min framtida to do list :-)

Mian sa...

Ja vi gillar vitt jättemkt. Det är tidlöst, det går att variera med tillbehör. Det är fräscht och ser rent ut. Ljuset gör sig bra och det passar till många stilar alltifrån shabby chic till högblankt och stål.
Vitt är den universala basen.
När jag var yngre gillade jag mkt färger i inredning, bytte smak efter mode ungefär. Det var ljusblått och mint, det var rosa och rött/marint.
Som en 40+ are, så inser jag att man behöver det vilsamt för ögat. Vitt i grunden och så nån färg på kuddar eller tavlor där man hittar nåt man gillar.
Så vill jag ha det ialf, och jag har inte tröttnat ännu, efter flera år i vita hem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...