"" Purple Area: Tage Andersen

lördag, maj 01, 2010

Tage Andersen

Jag kan ibland tycka att Tage Andersens prylar är lite på gränsen, nästan lite skräckigt fula, men butiken i Köpenhamn är jättehäftig. Det en blomsterbutik och utställning samtidigt, det kostar nämligen inträde att gå in. Men det är det värt för här finns det lite annorlunda och basic råa med rostiga urnor, ägg och stjärnor. Blandat med udda blommor och fåglar som struttar omkring. På den lilla innergården dignar rostiga krukor med enorma Kamelior blandat med fat med maffiga stora grenar och kvistar i olika former. Man får en overklig känsla av att vara med i någon fantasy film. Bilderna nedan är tagna från utsidan för naturligtvis hade butiken fotoförbud.


Tage Andersen har köpt en gård utanför Jönköping, Gunillaberg, som ska vara öppen för visning den här sommaren. Är du intresserad av att besöka den, läs mer på hemsidan.

5 kommentarer:

ABE sa...

Butikken hans i KØbenhavn er et "must" å gå fordi når vi er der. Jeg reiser ofte med små barn til København, og da tør jeg rett og slett ikke gå inn i butikken medd em av frykt for at de skal rive ned noen av de fine utstillingene.

Kråks stuga - Inredning, trend, trädgård & torparliv. sa...

Han är min största idol inom trädgård och trädgårdskonst. Hans butik är helt otrolig och helt underbar. Ja man kan lätt säg att det är min största idol på alla sätt- / Henrick

Proforma - Irene sa...

Så många bra Köpenhamnstips! Har kollat in hans hemsida tidigare men aldrig varit i butiken. Det blir ett måste nästa gång, likaså Royal Café!

Splendid Willow sa...

Vilka butiker du visar! Synd att SAS inte flyger Seattle - Copenhagen längre. Annars hade jag gärna stannat i ett par dagar en route to Stockholm. Ny flyger dom via Reykjavik istället. Vi får kanske skicka dig dit för att hitta det bästa!

Kram i rymden, Mon

Malin sa...

Åh, tänk att jag har missat den butiken. Ett måste vid nästa Köpenhamnstur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...