"" Purple Area: Natursten och gamla ruffa dörrar i Spanien

torsdag, augusti 11, 2011

Natursten och gamla ruffa dörrar i Spanien

Jordi Canosa är en spansk fotograf som tar fantastiska bilder på framförallt spanska och franska miljöer. Jag kan inte låta bli att gå in och kika på hans hemsida lite ibland. Får en härlig dos av Medelhavet varje gång. Det här är det senast inlagda. Lägg märke till den grova naturstenen på golvet och ruffa gamla dörrar. Skön kombination. Det här är taget på ön Formentera som ligger söder om Mallorca. Stylingen står hans fru Daniela Cavestany för.


These are from photographer Jordi Canosas latest. From Formentera, the small island south of Mallorca. I love the spanish and Mediterranean style. Notice the floor tiles and the rough wooden doors. Styling by Daniela Cavestany.

Foto Jordi Canosa

6 kommentarer:

Angelica sa...

Oj det var svårt att kommentera hos dig, men det gick tillslut!

Älskar både köket och den underbara trappan!!! De inmurade hyllorna i väggarna är så typiskt spanskt. I nästan varje hem jag bott i här nere så är det det första jag rivit ner, hahaha Men det är verkligen vackert i hemmet som du visar!

Ha en härlig torsdagskväll och tack för alla dina vackra inspirationsbilder som du alltid bjuder på!

Kraaaaaaaaaaam från Mallorca!

Sissi sa...

Precis min dröm... men det förblir nog en dröm. En 2-rums hyreslägenhet ger ju inte samma möjligheeter, men INSPIRATION! Så roligt att du är tillbaka i bloggvärlden. Har följt dig sedan SVD-tiden (på nätet, inte tidningen). Kommer att följa dina inslag med intresse! Sissi

Marie Lithén sa...

men hur hittar jag bilderna på hans site? Vill se allt stort:)))) galet fint! Provat flera ggr

Ylva Skarp sa...

Och de är jättetrevliga! De var hos oss för några år sedan och gjorde reportage! Kul att du hittat dem.

Marie A sa...

Så ska det vara när det inreds i Spanien :-D
Kram M

purple area sa...

Angelica, tack för att du tittar in här ibland. Har ingen aning om varför det var svårt med kommentarerna men så kan det bli ibland. Mallorca ja det är där man skulle varit nu.

Sissi, vad kul att du häng med sen SvD. Håller med om att det är mycket som man inte kan göra men kanske man kan få något tips i det lilla. Någon detalj.

Marie, du bara klickar - först på hans namn överst i min text, sen på hans namn igen när du får upp sajten och sen när du kommer in så klickar du på interiorismo. Så kommer alla upp, det här hemmet heter Casa Vermer.

Ylva, åh, vad kul då har du fått träffa dem irl. Jag har bara haft mailkontakt.

Marie, ja precis, eller hur?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...