"" Purple Area: Rosa i augusti

måndag, augusti 29, 2011

Rosa i augusti

Min trädgård ger just nu lite blandade känslor. Den här sommaren med allt regn har gjort att det på vissa ställen ser ut som en djungel och allt känns som det växt alldeles för mycket. I vissa fall ligger växterna ner istället för att stå fint upp. Å andra sidan är alla våra stora höga gräs som finast just nu. Har jobbat lite på att försöka hålla en vandrande färgskala i rabatten på framsidan av huset, med blommor i blått och lime i juni som sen går över till rosa i augusti. Från några enstaka undantag (som snart kommer att flyttas till baksidan) så känns det som om det funkat.


This is my garden at the moment. This summer with all its raining have made everything grow too much and it feels almost like a jungle right now. But on the other side my big grasses looks great and I have been working to get only pink flowers in August.

Foto Purple Area, blommorna är spansk näva, fackelblomster, höstanemoner och röd solhatt.

5 kommentarer:

Annika sa...

Fina bilder! Vandringen från blått, lime till rosa låter vackert! Konstigt att ni har haft så mycket regn i år. Här i norr såg vi knappt till en droppe den här sommaren. Hoppas att ni får en vacker höst istället! Kram

Anna-Karin sa...

Vackra bilder!

I min trädgård odlar jag blommor i rosa, vitt, blått, lila och en del lime. Helst mjuka pastellfärger.

Vilken lycka att ha en trädgård!

Jag ser att du jobbar som frilansjournalist, det gör jag också.

Kram!

Sabelhagens Olivlund sa...

Vackra bilder på fina växter! Nävor är så tacksamma och likaså är fackelblomster en av favoriterna! Regn har vi fått så det räcker och blir över...suck jag är så trött på det! Skyfall ute nu... Tur att du visar så fina bilder som piggar upp!
Maria

EvaB sa...

Oh så vackert! Precis sådana blommor skulle jag vilja ha! Har inte så god sortering på blommor så här på höstkanten, men de jag har trivs och går i glatt gult. Och det kan verkligen behövas i allt regn och rusk.

Ninette sa...

Fina härliga rosa blommor! Det är nåt speciellt med rosa blommor tycker jag - samlar själv på dom i min trädgård har jag märkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...