"" Purple Area: Le Franschhoek Hotel

måndag, november 05, 2007

Le Franschhoek Hotel

Är tillbaka från en fantastisk men intensiv rundresa i Sydafrika. 7 hotell på 9 dagar. Det blev inte så mycket inredning, mest härlig natur och fantastiska djur. Det var otroligt imponerande. Eftersom detta är en inredningsblogg tänker jag trots allt hoppa över djuren och i viss mån naturen och ta upp inredningen. Det blev hotellen och en och annan butik eller restaurang som fått stå för mina intryck. Sydafrika har en otroligt märklig mix av holländskt, engelskt och fransk tillsammans med det traditionella afrikanska. Först vill jag visa en fantastisk vingård från de klassiska vindistrikten som kändes som klippt och skuren från Provence. Den heter Le franschhoek Hotel.

Back again after a fantastic but very busy trip to South Africa. 7 hotels in 9 days. I didn't have much time to look at interiors, mostly beautiful nature and amazing animals. Which was very impressive. As this is a blog about interior decorations after all, I will leave the animals and concentrate on the interiors from the hotels, shops or restaurants that I visited. South Africa have a peculiar mix of dutch, english and frensh style mixed with the traditional african. First I want to show you the wineyard called Le Franschhoek Hotel... well, I did have some time to sip wine after all.


10 kommentarer:

Anonym sa...

This hotel is stunning! I'm certain you had a fantastic time.

Anonym sa...

Det gick ingen nöd på er, ser jag.

Anonym sa...

Vilken underbar uteplats!

Stratos Bacalis sa...

Stunning photos! More please!

Anonym sa...

Underbart. Där verkar lätt att trivas.

Anonym sa...

Galet snyggt!!! Inte nog med en spännande destination - du finner läckra hotell oxå! :D

purple area sa...

This is glamorous, yes it was great place. I really enjoyed it.
Hannele, nej.. men man måste få lyxa till det lite ibland.
Evasleva, ja den var härlig men så är det ju också bra väder hela tiden så de kan ju satsa mer på utelivet än vad vi kan hemma.
Sandman, I am happy you like it.
Kristina, absolut.
Elisabeth, ja, jag tyckte själv att vi lyckades hitta jättefina ställen.

Ingmarie We sa...

Jag googlade på Sydafrika och hittade din blog. En sådan underbar resa, fantastiska hotell och så fina foton! Får jag fråga om ni åkte med någon resebyrå, eller hade ni ordnat resan själva? Vi planerar att åka till Sydafrika nästa höst, så jag är jättetacksam för mer information.
Hälsn och tack på förhand!
Ingmarie We
imw131778@telia.com

purple area sa...

Ingmarie, vi bokade flygresan genom en mindre resebyrå och sen bokade vi hyrbil och hotell via internet. Fungerade jättebra. Vi fick ju läsa på lite förstås. Det enda 'problem' vi hade var att många av hotellen inte tar emot barn under 12. Lycka till på din resa jag är säker på att du kommer att tycka om sydafrika.

Ingmarie We sa...

Tack för att du gav dig tid att berätta litet om er resa! Vifår se hur vi gör; arrangerar själva eller åker med charter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...