"" Purple Area: Vit effekt

fredag, november 30, 2007

Vit effekt

Ett hem helt i vitt med vita möbler blir otroligt effektfullt. Eftersom det vita blir som en enhetlig bas går det att blanda stil, utan att det ser konstigt ut. Här är det vita förstärkt med några enstaka tavlor som skapar spänning och liv. Lägg märke till att golvet är en helt vanlig fiskbensmönstrad parkett man målat vit. Bilder från spanska Elle Deco via Creative Activity.

An interior in totally white with only white furniture is striking. The white is like a base making any mix of style look good. In this apartment a few colurful paintings draws my attention and the impression is totally very interesting. Images from spanish Elle Deco via Creative Activity.

7 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Läckert!
alltid kul att kika in på din härliga blogg
Ha det gott

Anonym sa...

tredje och fjärde bilden... älskar det! så snyggt!

och det är mycket kohudar nu!

malo sa...

Fina bilder. Men att måla en fiskbensparkett. Det är en sån sak som det vore intressant att debattera om det fanns ett forum.

purple area sa...

Annkierix, vad snäll du är. Kikade in hos dig och såg ditt fina vardagsrum.
Svartpeppar, ja mycket djurhudar överhuvudtaget. Både snyggt och lite skeptiskt tycker jag.
Malo, nej, jag håller med det hade nog känts lite svårt att måla över ett sånt golv såvida det inte var skadat eller missfärgat.

Anonym sa...

Love the dining room photo, nice post!

Anonym sa...

Ålskar, älskar tavlan.

/Deesajn

Anonym sa...

Det är så fint med alla dessa vita nyanser som bas och sedan sätta till färgklickar på andra sätt. Ha en riktigt bra första advent och kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...