"" Purple Area: En trendig Bag Lady

onsdag, januari 21, 2009

En trendig Bag Lady

Den här bilden får mig att tänka på en bag lady i finrummet, men den beskriver också lite av de nya trenderna. Mixa gärna gammal och ny stil, blanda lite oväntat och tokigt som plast med sammet, mixa mönster och tyger med en gemensam nämnare (sammet). Du kan även blanda friskt med färger men... gör det helst i en vit miljö. Bild Living Etc.

9 kommentarer:

Catarina sa...

Precis, så det inte ser ut som om någon spytt regnbågens alla färger över inredningen. (Jag råkade få den effekten insåg jag en gång när jag kom hem.)

Vitt är bra, även när man gillar färg.

Anonym sa...

Vilken cool bild, verkligen shabby chic - även om uttrycket används för en helt annan stil. Vit lugn bakgrund och stor yta tror jag behövs för att det ska funka

Anonym sa...

Så härligt att se färger, och kul att blanda in plast i den "sammetsmiljön".
Svar: Jo, de där vintriga bilderna tog jag faktiskt bara med autoläge på kameran, kände inte att jag hade lust att mixtra där jag stog. Men det funkade ju bra ändå. :) Iofs så ändrade jag lite på levels i photoshop för att få lite mer konstrast i bilden.

Design och Inredningsbloggen sa...

Det där gillar jag. Jag tror jag vill ha något liknande bord. Har införskaffat ett schackspel av Karim Rashid och det gör sig inte alls på den kinesiska kistan. Jag längtar efter högblankt och supermodernt i glada färger.

Denise Kiggan sa...

I love the bright patchwork effect on the lovely white floor and with the white walls!

Anonym sa...

Fin blogg!! =D Ska vi följa varandras vid bloggkoll?? =) Kram

Anonym sa...

Det känns lite Tricia Guild-inspirerat med de olika färgerna. Fint!

purple area sa...

Catarina, det är rätt lätt hänt med för många färger.
Solåkra, ja men den är faktiskt shabby chic. Jag har alltid tyckt att det namnet varit fel på den stilen som vi annars menar.
Anne, de är helt fantastiska, jag tycker att de annars har en tendens att bli rosa eller blå just när man fotar snö. Får testa auto nästa gång då och se vad som händer.
Pethra, var det kanske den färgglada mässan som smittade av sig.
Freshly found, yes it's a great combination. Love it too.
Diana, bra idé, måste ta tag i det där.
Anna, jo men det är väl Tricia Guilds tyger.

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...