"" Purple Area: Gammalt och nytt blir perfekt

onsdag, januari 14, 2009

Gammalt och nytt blir perfekt

Underbart vacker äldre lägenhet med stor rymd, kakelugn, vita brädgolv m m. Det som faller mig mest i smaken är köket som passar in perfekt trots att det är helt modernt. Bilder från Alvhem som också, får man förmoda, stylat lägenheten.10 kommentarer:

Anonym sa...

Superfräscht. Men varför har de hängt lamporna så högt? Framför allt Random Light vill man ju ha lite lägre, nu kunde de lika gärna (gud förbjude) haft en plafond istället. ;-)

/Niklas

Jessica - bymom.se sa...

Ååå vad jag gillar! Golvet är sjukt snyggt :-)

Victoria sa...

Snyggt, snyggt! Vilka möjligheter det finns med en sån lägenhet.Rymd och ljus. Det är annat än en lägenhet från sjuttiotalet, lågt i tak och små fönster, ingen charm...

Anonym sa...

Vilken snygg lägenhet! Kakelugnen passa verkligen in i miljön. Kram Sandra

Iris // Alla dagars kaos sa...

Alvhem har verkligen fina hem! Denna lägenheten var jättefin!

kram /iris

Anonym sa...

I agree, that kitchen is very simple and lovely. Thanks for this day's dose of inspiration!

Anonym sa...

Vackert vackert!

Anonym sa...

Mums vilken fantastiskt fin lägenhet, helt i min smak. Ni verkar ha haft en toppenbra helg i Stockholm. Och du, jag fick dín hälsning häromdagen (lite sent verkade det som...) synd att du prickade in en dag då jag var ledig!

purple area sa...

Niklas, det är nackleden med dessa gamla lägenheter, de har uttaget mitt i taket i stuckaturen. Oftast går det inte att få el någon annanstans utan man måste dra den från den här rosetten. Hänger lampan mitt i rummet kan den inte hänga så lågt för då får man den i huvudet. Själv hade jag velat ha den i en hörna istället.
Jessica, håller med dig.
Vicke, jo den hjälper ju till.
Sandra, ja härligt med en sån kakelugn.
Iris, gillar den också.
Jayne, you're welcome, thanks for reading.
Anna, mm.
Kix, ja det var synd, jag brukar kolla in vad ni har lite då och då, så nästa gång kanske.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...