"" Purple Area: Svenska hus i Turkiet

tisdag, oktober 13, 2009

Svenska hus i Turkiet

Det här är kanske inte vad man först tänker på när man ser ett sommarhus i Turkiet framför sig. Om man nu överhuvudtaget funderat på det. Men fräcka blir dem, de 29 tvårumshusen i Turkiet designade av Koncept Stockholm i samarbete med Studio 14.


I pressreleasen står det så här: 'Området består av förstklassiga byggnader, på sluttningen ovanför den lilla byn i Gümüşlük. I en arkitektur av världsklass samlas njutning för alla sinnen, med magnifik utsikt över bergen och havet och direkt närhet till bad, båtliv och restauranger... Den moderna arkitekturen är ritad av studio 14 – med support från Koncept som också har designat hela inredningen. Byggnaden uppförs i putsade murblock och betong, med inslag av glas och metall. Insidan karaktäriseras av öppna ytor, vardagsrum med dubbel takhöjd och panoramafönster. Lokala influenser från det turkiska kulturarvet blandas med funktionell skandinavisk design.'


4 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder. Vet du varifrån kuddarna kommer?

Slices of Beauty... sa...

Lovely bedroom that is!
White and airy.

purple area sa...

Anonymous, kuddarna, nej tyvärr inte.

EN INREDOHOLIC sa...

ÅÅÅå så snyggt. Helt i min smak. Saknar den där moderna och komfortabla känslan när man hittar och ser hus utomlands. Det här var niiiiice!

URsnygg tavla med fotobild lite längre ner i dina inlägg. Skitsnygg! KRAM Jannice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...