"" Purple Area: Dags för Formex igen

onsdag, januari 18, 2012

Dags för Formex igen

Tack för alla kommentarer och mail angående min fråga i förra inlägget. Jag uppskattar verkligen den tid ni lagt ned och ska tänka efter och begrunda alla svaren noga. Men just nu är jag på väg till Stockholm och Formex. Det ska bli spännande och se vad som bjuds den här gången. Temat är 'In a mood for a new season' och så här beskrivs det:

'I inredningen, både inomhus och utomhus, ser vi en ökad känsla för det sinnliga och taktila så väl som det drömska och poetiska. Vi attraheras av lätta och luftiga material, sirliga former, tredimensionella effekter, transparents och pärlemorskimrande ytor.
Färgskalan bjuder på dämpade, lätt smutsade pasteller mot en bas av ljusa, sandbeiga och grå toner. Mörkt grafitgrått står för kontrasten och skimrande pärlemorglans ger den annars ljusa, romantiska färgskalan en modern känsla.
Sinnlighet, lätthet, drömmar och den personliga bubblan är säsongens nyckelbegrepp.'

Thanks for all your comments and effort considering this blogs future profile. I appreciate your concern and I will consider all your ideas. Right now I'm on my way to Formex, the swedish exhibition for interior details. See you soon!

Bild från Formex

2 kommentarer:

Annika sa...

Jag står över den här gången. Maken jobbar i Stockholm, så någon måste sköta hemmet. ;) Ha det så toppentrevligt!

Marie Lithén sa...

ser fram emot dina bilder och rapporter därifrån!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...