"" Purple Area: Det bidde en stubbe

söndag, januari 08, 2012

Det bidde en stubbe

Det är inte så ofta jag köper något nytt hemma men nu har jag faktiskt slått till med en stubbe till den slitna gamla vilstolen. Tänkt att vara ett alternativ till bord. Den är lite sned och ving men jag gillar den. Inköpt hos Daniella på Inreda Utreda.


I don't buy a lot to my house but now I have bought a new 'table' to my old chair. Not totally straight and sharp but I like the rough feeling. From Inreda Utreda.

Foto Purple Area.

Idag - har börjat min diet igen, shit vad jag är tjock. Ska ut och gå en lång runda, det lär nog få bli rätt många rundor framöver så som jag vräkt i mig den senaste tiden. Imorgon är det back to work, tror det är bäst så det här med ledighet känns inte riktigt nyttigt längre.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Daniellas stubbar är så fina. Jag har lånat in makens huggkubbe:-)

Kråks stuga - Inredning, trend, trädgård & torparliv. sa...

Ett riktigt bra inköp! / Henrick

maria westerlund sa...

Passar sååå fint ihop med floslampan och corbusierfåtöljen. Ett bra inköp! miaw

baratradgard sa...

Jag var hos Tinguteochinne på inredningsinspiration i höstas - så jag vet allt om trenden att släpa in vedklabbar och bark...och det är läckert absolut...jag har själv skalat av torr bark på fällda träd och lagt på mitt stora gjutjärnsfat. Men när jag ser din fina stubbe så känns det knepigt att den går att köpa i en inredningsaffär!!! Om jag går ut med motorsågen och röjer lite bland våra fällda träd - kan jag kanske sälja stubbar då?

purple area sa...

Kul att ni gillar den!

Bara trädgård, ja det blir ju lite märkligt men visst skulle man kunna såga till en själv och sen låta den stå och torka men jag hade inget träd att såga just nu. Så det här blev en praktisk lösning.

Skön söndagkväll!!

Anna sa...

Vilken läcker stubbe! Du skriver precis det jag känner, att det här med ledighet inte känns riktigt nyttigt längre... Jag behöver också många promenader!

Kanel & Cayenne sa...

Mer trä i hemmet! :) Passar super till den coola stolen. Lycka till med promenaderna. Ett tips är att fokusera lite extra på maten, det är viktigare än man kan tro. :) /Nellie

Proforma - Irene sa...

Det är nog den första stubben som jag tycker är riktigt fin! Och så bra den passar ihop med inredningen för övrigt, supersnyggt!
Usch prata inte om att vara tjock! Jag börjar min diet imorgon, LCHF blir det och nu ska jag vara tuffare än sista gången som var en Gi-variant. Och promenader förstås!
Lycka till!

Cez sa...

Wow...just beautiful!!!! xxx

seventeendoors sa...

FIN! Hoppas kunna göra ett besök där i sommar, och hoppas det finns en stubbe kvar till mig då..

anna k. sa...

Åh, vad fin! Passar perfekt till stolen!

purple area sa...

Kul att ni gillar min stubbe och peppar mig lite inför bantningen. Toppen!

/Susann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...