"" Purple Area: Ljuvliga pasteller hos Tine K Home

lördag, januari 07, 2012

Ljuvliga pasteller hos Tine K Home

Det här var lite kul, även Tine K satsar på ljusa färger och bleka pasteller i vårens och sommarens kollektion. Bland annat kommer den här lite ljusblå färgen som går lite åt det lila hållet igen. Tine håller stilen men lägger till en puderfärg och stylar med stilmöbler. Känns nytt utan att tappa den ursprungliga stilen. Spännande!


Spring and summer news from Tine K Home. I like the way she gives a new dimension to her original style with the old fashion furniture and the pale blue and purple.

Pressbilder från Tine K Home

Idag - har jag bläddrat i inredningstidningar mest hela dagen, gamla och nya. Living Etc vad har hänt med den tidningen? eller är det kanske jag som blivit för kräsen. Hann med en runda in i butiken Casa Marrakech i Malmö som alltid har mycket fint. Det blev inget köp den här gången men en och annan pryl att fundera på.

4 kommentarer:

Kanel & Cayenne sa...

Jag tycker att inredningstidningarna i allmänhet har blivit sämre den sista tiden. Jag brukar ha svårt att välja någon och ibland blir det faktiskt ingen alls... :( /Nellie

Anonym sa...

Håller med Living har tappat helt, den har blivit sååå trist.

Rut och Signe sa...

Jag gillar också att det kommer in lite bleka pasteller i inredningen. Ska bli spännande att se vad Formex har att erbjuda i år. Ska vara där i två dagar för att ta det lite lugnare med spaning efter nya ting.

Ha det gott, Marie

My Scandinavian Home sa...

I used to subscribe to Living Etc and Elle Decor but now I seem to end up reading interior design blogs such as yours as there are so many creative and imaginative people online and so much inspiration!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...