"" Purple Area: Grått och mörkt i sovrummet

torsdag, november 15, 2012

Grått och mörkt i sovrummet

Jag är lite inne på den här svarta och gråa lite mörka stilen just nu. Bara gillar helt enkelt utan att jag riktigt kan förklara vad det är. Men det gäller att balansera upp med kritvitt annars blir det för murrigt och ruffigt. Det räcker med något litet som kuddarna och lakanen på bilden. Den snygga lampan Hektar finns i både golv, tak och som väggspot.


Bilden kommer från Ikea Livet Hemma och säng och sängkläder kommer så klart från Ikea.

7 kommentarer:

Marie Lithén sa...

det enda trista med just den där sängen är att den är omöjlig att få tag i. Galet fin. Å lampan skulle jag köpa, men oj oj så stor den var. Ser hälften så stor ut på den här bilden... men oj vad de kan fresta IKEA, må jag ju säga:)

Lilla Blanka sa...

Hej fina Susann!

Åh det här var en läcker bild, jag gillar också stilen här :)

Kram och ha det gott!
Mia

Nilla sa...

Fin bild! Överkastet Tallört gillade jag!

Marthina, Holmbytorp sa...

Riktigt snygg bild! Mysigt. Kram, Marthina

purple area sa...

Kul att ni fyller på med fakta här, som att överkastet heter Tallört. Lampan, ja den är riktigt maffig, tycker den är snyggare i verkligheten faktiskt. Visste inte att sängen är slut, men så kan det ibland vara med Ikea tyvärr. Fast den kommer kanske in igen.

Kramkram/Susann

baratradgard sa...

Kommenterade hos dig för nån vecka sen att jag blev inspirerad att sätta igång med sovrumsinredningen när jag såg de grekiska hotellfotona. Den här veckan har jag målat om väggarna och varit en sväng på ikea och kom hem med just Tallört-sängöverkastet. Kul!

purple area sa...

Baratradgard, så märklig med sängöverkastet, men vad kul att du hittat inspiration här på bloggen. Det är ju precis så det ska vara.

/Susann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...