"" Purple Area: Susannes coola stilmix

onsdag, augusti 25, 2010

Susannes coola stilmix

Häromdagen mailade Susanne, en av mina läsare här på bloggen, bilder på hennes alldeles nyrenoverade hus. Förutom att det är ett otroligt vackert hus med ett betonggolv som gör mig grön av avund så har det inredningsmässigt en hel del originella detaljer, t ex att man i köket använt både trä, vitt och svart. Betonggolvet tillsammans med äldre mörkbruna möbler och kelimmatta känns som en annorlunda kombination. Gardinerna ger lite hotellkänsla och lampan över bordet känns som en smart lösning. Kul stilmix!


Det är helt riktigt, som någon läsare påpekade, Malin Jensen som har inrett. Så här säger Susanne om det: 'Vi tog in Malin tidigt i projektet så att hon kunde göra alla materialval osv. Något vi är väldigt glada över. Det finns mycket detaljer i huset som är väldigt genomarbetade av henne som man inte ser på bilderna. Bl a kaklet i badrummen är samma vita färg som alla socklar och väggar, dvs inte kritvitt utan stockholmsvitt. Ganska svårt att hitta faktiskt.'
Tack för att jag fick visa bilderna Susanne!

8 kommentarer:

signerat 71 sa...

Läckert som bara den!!!

Kram J

Catarina sa...

Jätteläckert.
Men.
Betonggolv är hårt. Jag har jobbat på ett galleri där vi hade snyggt betonggolv. Det var hårt att stå på i många timmar, rödvinsspill sögs upp i betongen och gick inte att få bort och det var överlag svårt att rengöra till belåtenhet. Jag skulle inte ens tänka tanken att ha det hemma.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jätte snyggt, mycket man kan tänka sig hemma. Tråkigt att man inte kan göra om varje vecka.....

Ha det gott
Anna

Sofia sa...

Vilket härligt hem! Jag vill också ha betonggolv, så snyggt ju!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Kul med något som inte ser lite speciellt och annorlunda ut. Jag gillade kontrasten mellan de mjuka, mönstrade mattorna mot den hårda betongen. Snyggt!

[room] by sofie sa...

Verkligen coolt :) Läckert träd vid fåtöljen!

Såg ditt mail... kul med jobb :) Återkommer med svar under fm!

KRam SOfie

LINNEA sa...

Mycket snyggt & stilrent!

Maria Richardsson sa...

Det är verkligen så himla snyggt det här hemmet.

Men - är det inte det nybyggda huset som duktiga inredaren Malin Jensen jobbat med och som var till salu på Hemnet i juli?
Kolla på http://blogg.malinjensen.se/#post163

och på

http://roomservice.blogg.se/2010/july/malin-jensen-inreder-pa-norra-kafevagen.html

Äras den som äras bör...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...