"" Purple Area: Är julen redan slut?

tisdag, december 28, 2010

Är julen redan slut?

Jaaaa, här på bloggen i alla fall, för nu blir det inga fler julinlägg för den här gången. Julen är mysig men när man börjar redan i november så är man rätt färdig med den nu. Så no more för den här gången. Nu kommer ett svalt och vackert sovrum istället. Det är inte så mycket som behövs i ett sovrum, men ganska svårt att få det så här vackert. Här hjälper ljuset från fönsterna och det enkla vita till. Avskalat utan en massa skrafs, det gillar jag. Den söta barnstolen är ju egentligen lite fel men passar ändå in på något sätt. Dramatiska gardiner som släpar i golvet och det lilla arrangemanget på stubben är så fint.


No more Christmas posts, I've had it for this time, honestly I'm tired of it. Maybe because I started so early in November. Take a look at this bedroom instead. The white walls and floor together with the bright light from the windows. No disturbing stuff around, just very plain and simple with dramatic curtains. I like it.

Bilder mixr.se. Sänglamporna är Tolomeo från Artemide.

5 kommentarer:

tina sa...

Ja jag känner mej färdig med julen också....skönt med nya tider och tankar. Underbart fint och enkelt sovrum....

ha det fint
kram!

Angelica sa...

Häe äe julen redan borta, men man tröttnar så fort! Jag har redan börjat med grått i sovrummet till allt det vita som vi har och nu vill jag har vår!!!

Ha en ljuvlig tisdag och ett gott nytt år!

Kraaaaaaaaaaaaaaam!

Angelica sa...

Här är... skulle det stå!

HEMLÄNGTAN sa...

Helt underbart sovrum, det måste jag spara i min inspirationsmapp.

Håller helt med dig om julen. Sedan jag började jobba i affär hinner jag alltid tröttna på julen innan den ens har börjat. Nu börjar längtan efter våren och ljusa pasteller...

/Jenny

Splendid Willow sa...

Hej på dig gumman! Jag är redo att slänga ut granen här. Katten tycker att den luktar så fint att hon har gjort den till sin egen potthörna! (Jag är så trött på att maken tar bilder på mig när jag ligger UNDER granen och tar reda på allt "trouble"!)

Jag har alltid velat ha fina vitbetsade golv i mitt sovrumm. Men jag är inte säker på att amerikanerna förstår skönheten, den dagen vi säljer huset. Men oj vad vackert jag tycker att det är.

ox, Mon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...