"" Purple Area: Stora jullådan framme

söndag, december 12, 2010

Stora jullådan framme

Tredje advent och jag har tagit fram alla juldekorationerna till granen. Hela lådan är faktiskt full av alla möjliga dekorationer som jag haft hängande genom åren men tröttnat på. Otroligt vad man samlar på sig, tror jag behöver göra en rejäl utrensning. Framförallt är det nog tomtarna jag tröttnat på och en massa röda kulor. Känner inte för rött alls i år. Tror jag sparar de bästa och gör mig av med skrafset. Men de här vita kulorna och silvriga stjärnorna får vara med i år igen.


Today I have the old box out with Christmas dekorations. I really need to do get rid of some of the old stuff that I don't use any more. But these white baubles and silver stars will be in the tree this year again.


Foto Purple Area. Prylarna är gamla men kommer från Granit (kulorna), Ikea (stjärnorna) och Åhléns (den stora toppstjärnan).

7 kommentarer:

simplicity sa...

Ja visst samlar man på sig. Herregud, som jag rensade julpynt nu innan vi flyttade. Så i år kommer bara det finaste fram. Här hemma blir det beige, grått, och vinrött... silver och lite svart. Day jul ;)

Kramar i massor.
Jannice

Rose Garden Malevik sa...

mmmmmm......visst samlar man på sig.....men det är kanske grejen lite med :)
Återseendet :)

missa inte

P
A
R
T
Y
T

Välkommen att vara med :)
Håkan

af nord sa...

Vilken härlig julgranspynts kombination. Det kommer bli juvligt i granen.
Kram
Helena

Hanna - Whiterainbow sa...

Åååh ilka fina vita pumplor/kulor! jag har velat ha vita men inte hittat :(

SV: tack för kommentaren :)

Kram

Anna/Rackarungar sa...

Åh vad fint. Vitt och silver, slår aldrig fel. Blev precis påmind att jag måste fylla på mitt föråd, speciellt avdelningen; vita kulor. Jag tror minsann att det gick sönder några vid förra julgransplundingen. :)
Kram Anna

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Ja, det är lätt att samla på sig. "Någon gång kommer jag nog att gilla detta igen...". Förra året köpte jag mindre lådor till julpyntet när jag plockade ner det efter julen - det funkade bra, jag hade bestämt mig för att inte ha mer än vad det fanns plats med i de mindre lådorna.

Hemmakatten sa...

Hej!
Jag känner likadant i år. Inget rött framme ännu, och senast igår köpte jag hem vita hyacinter. Allt tomtar ligger i jullådan i förrådet och väntar på audiens ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...