"" Purple Area: Bloggträff i Stockholm

lördag, oktober 09, 2010

Bloggträff i Stockholm

Idag är jag på väg till Stockholm för den stora bloggträffen på söndag med Frida, Trendgruppen och ett stort gäng inredningsbloggare. Ska bli otroligt spännande att träffa alla och se vad det nu är för något kul som presenteras den här gången. Det blir dessutom en något mindre träff med några bloggare redan ikväll. Har mina favorittidningar med mig som förströelse på planet - Rum (den danska), Elle Decoration (UK) och Living Etc.

Today I'm off to Stockholm to join a big blog meeting with Frida from Trendenser, Trendgruppen and a whole bunch of bloggers. I'm so looking forward to this. With me on the flight I have my favourite magazines - Rum (danish issue), Elle Decoration (UK issue) and Living Etc.

6 kommentarer:

Joyforhome sa...

underbart med bloggträff :)

Husprojekt Drömhus sa...

Ha det så kul på bloggträffen! Kul!! Kram

Design Elements sa...

have a great time there! lovely greetings from Germany!

Stacey sa...

I'm visiting from Tina's blog(komma-hem) to say that i thoroughly enjoyed your home tour:-).

Sofia sa...

Vad kul med en bloggträff! Försök att hitta senaste Hoom, www.hoom.se, oxå då det finns ett underbart hus från Brasilien i den. Såååååååå fint!

Sofia-Tingelings sa...

Tack för senast, var otroligt kul att få ses på bloggträffen. Men tiden kändes för knapp, hann verkligen inte prata med alla på det sätt man velat. Tur att det snart blir nya tillfällen. Och din tidningtrio tillsammans med Elle Interiör är också mina favoriter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...