"" Purple Area: Stora marockanska mässingsfat

tisdag, oktober 26, 2010

Stora marockanska mässingsfat

Den här helgen drog mannen med mig på matmässa i Malmö - Älska Mat. Medan han rusade rakt på ostronen fastnade jag så klart bland pralinerna. Criollos choklad hade lagt upp sina läckerheter på vackra marockanska mässingsfat. Fat som är perfekta att servera på men också vackra som prydnad. Mässing är ett klart underskattat material men som man börjar se mer och mer av just nu. Riktigt snyggt till det svarta, bruna och murriga som är så inne i höst. Och chokladen... ja, den smakade så klart gudomligt. Bilderna är mina egna.


This is from a food exhibition that we went to last weekend. I just love, yes the chocolate of course, but also the Moroccan brass trays that it was served on. Looks great to the new dark autumn trend of brown and black. Images are my own.

6 kommentarer:

Maria Riazzoli sa...

härligt! Missade tyvärr matmässan men jag hörde att det var bra!

Catarina sa...

Ja, så snyggt.
Jag ångrar inte att jag la pengar på ett riktigt mässingsfat som souvenir när jag var i Marocko. I dagsläget har jag parfymflaskorna stående på det.
Choklad vore förstås godare...

Angelica sa...

Det ser härligt gott ut!!! Jag har ett superstort (1,5 m i diametern) runt mässingsfat som jag har hängt upp ovanför sängen, men jag hade nog velat ha ett träunderrede så man hade kunnat använda det som bord. Men det hade ju så klart varit ännu bättre om jag hade så många chokladpraliner att jag kunde fylla det :D

Ha en ljuvlig dag!

Kraaaaaaaaaaam från Mallorca!

Unknown sa...

Sitter här på nattatiden och borde gå och lägga mig, men mums dina bilder:)

Vilken läcker fat, och stor var den också!

kram!

Charlotta Ward sa...

What to choose.. What's on the tray or the tray itself..!?! :)

x Charlotta

Zara H. sa...

Looks tempting, both the trays and the chocolate:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...