"" Purple Area: Skrivplats i vardagsrummet

torsdag, oktober 07, 2010

Skrivplats i vardagsrummet

Det här känns som en 70-tals idé men den är faktiskt inte är så dum. Det kan vara att man inte får plats med ett arbetsrum eller blivit trött på att sitta vid köksbordet eller i soffan. Skrivhörna i vardagsrummet är riktigt smart speciellt om man som jag har skolbarn som gärna gör läxorna efter träningen på kvällen och då helst vill sitta där resten av familjen finns. Laptopen i knät i all ära men ibland vill man sitta rakt upp och kanske har lite prylar som behöver förvaras. Bilder från VT Wonen.


A working place in the living room can be a good idea if you dont have the space for an office or are tired of sitting with your laptop in the sofa or kitchen table. Also the children can do their homework in the same room as the rest of the family. Images from VT Wonen.

7 kommentarer:

Tess : Istla.se sa...

sådan space skulle jag behöva.

Kråks stuga - Inredning, trend, trädgård & torparliv. sa...

Snygga pallar. Riktigt smart lösning. / Henrick

Design Elements sa...

I like it.

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Ja - om man kan hålla skrivbordet rent i alla fall. Vi hade det så ett tag, men skrivbordet var alltid belamrat med 1000 papper så nu har det fått flytta till en egen vrå istället. Och barnen gör läxorna vid bardisken medan vi lagar mat - mysigt och praktiskt!

Tina sa...

Jag gillar idén om en arbetsplats i vardagsrummet! Vi har ett separat arbetsum i huset men detta används sällan. I v-rummet finns möjlighet till gemenskap även om övriga i familjen tittar på tv eller lyssnar på musik.
Ps. På söndag kommer inlägget om ditt hem att läggas upp på min blogg 'Komma hem'! Ds.
Trevlig helg!

Design-Shimmer sa...

kult :)
ha en fantastisk helg

Maria Riazzoli sa...

Jättesmart ju!! Jag sitter ofta på golver och sprider ut alla mina grejer så denna hade varit perfekt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...