"" Purple Area: IKEAs blogg

fredag, oktober 01, 2010

IKEAs blogg

Har ni sett att Ikea har startat en blogg, ja den kallas inte för blogg utan bara för 'Livet hemma'. Varför kan man ju fråga sig, är ordet blogg för negativt kanske? Den kombineras med ett utrymme där man kan köpa och sälja gamla ikea möbler, ett chatrum och man kan även själv ladda upp bilder och filmer. Nedan några inspirationsbilder på temat kök.


IKEA Sweden has now a blog of their own, its called 'Livet Hemma' and you can get inspiration, buy or sell your old stuff or load down your own pictures and films.

7 kommentarer:

[room] by sofie sa...

Livet hemma, inte så dumt ...jag gillar namnet. Det speglar ikea och innehållet i bloggen!

Kika in och tävla hos mig. Du kan vinna fina designprylar för 1500:- Länka gärna ;) Det är en Supergo tjej som har startat webshopen, vill såå gärna hjälpa henne igång!!!

Njut av helgen!
Kram Sofie

Annelie sa...

Nej det har jag missat.
Vad kul, det måste jag kolla in.
Tack för tipset.

Annelie

Sandra | Inspirera Mera sa...

Nu hänger jag inte riktigt med, många bloggar innehåller inte ordet blogg :) Din och min är väl två exempel på det?

Olivia sa...

HEJSAN!

Vilken underbar och speciell blogg du har. Man ser att den är personlig. I LOVE IT! Keep it up girl! Jag hoppas verkligen att det går bra att jag lägger till dig i lövelöve-listan och länkar hit. Går det inte bra så säg till...

xoxo'
OLIVIA ♥

www.fialottalarsson.blogspot.com

purple area sa...

Sandra, förstår hur du menar, men ikea går starkt ut med pressreleaser och nyhetsbrev och gör massiv reklam för det här. Utan att nämna ordet 'blogg' som om det hade varit något pinsamt. Jag ville med min kommentar bara belysa att ordet blogg tyvärr har en negativ klang för många. Det blir ju inte heller bättre att de stora jättarna (som ikea) tar avstånd från det.

nakirlu.Ulrika sa...

Vilken härlig ljusbild.

Sofia-Tingelings sa...

Gillar också namnet "Livet hemma". Måste ta mig ett titt där vid tillfälle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...