"" Purple Area: Kammarljusstaken trendig

måndag, december 28, 2009

Kammarljusstaken trendig

Cia Wedin mailade mig och tipsade att det finns otroligt många fina kammarljusstakar i ny design just nu. 'Björkefall' från IKEA, design Jon Eliason, har man ju sett en hel del av i de stylade magasinen den senaste tiden. Den svarta ljusstaken är av svartlackad stålepoxibas och den vita är i vitglaserad stengods. Bilder IKEA.Axel Bjurströms 'Vesper' i polerad aluminium har en enkel och klassiskt design. Georg Jensens ljusstake 'Variation' har ett behändigt litet fat istället för öglan.

6 kommentarer:

Mrs. b sa...

Björkefall har blivit en riktig favorit här hemma. Och med öglan så är den så lättflyttad också. Fin design för bra pris!

CrimsonAnna sa...

Jag får nog ge Georg Jensen en röst.Så fint att dekorera med det lilla fatet.

tina sa...

Har två vita björkefall på bordet...fin design till bra peng!
Gillade Georg Jensens "Variation"!

tina =)

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Visst är de fina i denna lite mer avskalade version. Själv har jag inga hemma - förutom några av den gamla typen i mässing, djupt nerpackade i någon låda i källaren, där de inte sett dagens ljus på många år.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Inspirera Mera sa...

Ja de är riktigt fina!
Kram Sandra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...