"" Purple Area: Växthusromantik

tisdag, december 08, 2009

Växthusromantik

Så här mitt i vintern känns det extra mysigt att blicka framåt och tänka lite på våren. Kanske börja planera vad man ska så och plantera till våren. (Det där med att så är rena skitsnacket det gör jag aldrig, det låter bara så jordnära och mysigt). Lite inspirerande bilder som får en i rätt stämning är däremot aldrig fel, de här kommer från fotograf Sophia Callmer.


10 kommentarer:

Maria sa...

Gud vad snyggt, fast jag har sätt bilder på ditt växthus - det är inte fel det heller! Kunde tänkta mig något liknande, men passar inte på våran 50- tals fasad, som desstuom är målad i en grisrosa färg!!!!

FRÖKEN KUMLIN sa...

Ja om man hade en massa fönsterbrädor över så skulle det vara kul att så själv. Men det har jag inte och det går lika bra att köpa färdiga plantor. Men vårinspirationen får nog vänta tills efter nyår, känns lite fel för mig nu när all fokus är på helgerna framöver.

Toru sa...

Hej hej.

Jag är en inrednings snickare som har börjat o blogga.

Kanske du kan kolla när du har tid?

Toru

Anna - Balkongliv sa...

Skrattar högt åt såddkommentaren! Japp, växter kan man köpa färdiga och sådden lyckas sällan för den delen (för mörkt/varmt/blött). Men jag sår ändå, för det är ju trots allt lite kul även om det ibland bara kommer upp ett (1) strå gräslök.

Ljuvliga bilder!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Visst ser det mysigt ut - men fingrarna är mer hudfärgade än gröna, så det blir köpta plantor här också.

Marina sa...

Ilike!! Gjorde lite julpyssel i gamla lerkrukor, titta gärna in på min blogg o kolla!

Malin sa...

Vår... :-) Nästan plågsamt att tänka på så här års. Underbara bilder!

Mrs. b sa...

Ja, när det nya året kommit är det dags att tänka grönt igen. Vi har en del planerande för trädgården som behöver göras, så att man vet vad man ska köra igång med sen när det är dags.

Anonym sa...

Åhhhhh, det luktar jord ända hit! Snyggt och sinnligt!

Agneta

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...